Valorant geliştirilmiş skini iade etmek (son 3 ayda alınmış olması gerekiyor)

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,143
https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045674593 bu sayfaya giriyoruz eğer sayfa da sorun olacağını düşünen varsa valorant destek yazdıktan sonra kullanılmış içerik iadesi yazan yere basıyorsunuz.
1.png
Buradan en altta yer alan sipariş geçmişini göstere basıyorsunuz ve birini iade ediyorsunuz hem rp'si hem de vpsi geliyor. Denedim ve oldu ben de paylaşmak istedim.
NOT: Sadece 1 skini iade edebiliyorsunuz sanırsam dikkatli seçin derim :)

https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045674593 bu sayfaya giriyoruz eğer sayfa da sorun olacağını düşünen varsa valorant destek yazdıktan sonra kullanılmış içerik iadesi yazan yere basıyorsunuz. Alıntıyı görüntüle Buradan en altta yer alan sipariş geçmişini göstere basıyorsunuz ve birini iade ediyorsunuz hem rp'si hem de vpsi geliyor. Denedim ve oldu ben de paylaşmak istedim.
NOT: Sadece 1 skini iade edebiliyorsunuz sanırsam dikkatli seçin derim :)
hocam oluyosa karambit iade edip kelebek alıcam

Hocam ben iade edemiyorum,nasıl yapmam gerekiyor
Dediğim şekilde siparişlerimi göster de görünenleri iade edebiliyorsunuz eğer orası boşsa son 3 aydan öncedir veya daha önce iade etmişsinizdir. Sadece rp yazıyor ama iade edince rp ile vp geliyor hesaba.

Dediğim şekilde siparişlerimi göster de görünenleri iade edebiliyorsunuz eğer orası boşsa son 3 aydan öncedir veya daha önce iade etmişsinizdir. Sadece rp yazıyor ama iade edince rp ile vp geliyor hesaba.
Bu özel harekat phantom'u iade edemiyorum galiba sjsjs sadece gelistirmeleri iade gözüküyor

Ekler

• Screenshot_20220902-203359_Chrome.jpg
    Screenshot_20220902-203359_Chrome.jpg
    307.7 KB · Hit: 71
hocam 3 tane var aynı skinden 1 2 ve 3. aşama diye hangisini iade etmem gerekiyor

Bu özel harekat phantom'u iade edemiyorum galiba sjsjs sadece gelistirmeleri iade gözüküyor
Birini seçip iade edin vpsiyle beraber iade olması gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 3 tane var aynı skinden 1 2 ve 3. aşama diye hangisini iade etmem gerekiyor
1. aşamayı iade edin fark etmez diye düşünüyorum.

Birini seçip iade edin vpsiyle beraber iade olması gerekiyor.

1. aşamayı iade edin fark etmez diye düşünüyorum.
Teşekkür ederimmm

Yaptım, bir seferligine tamamen iade talebi oluşturuldu jsnssj teşekkür ederimmmm

Bende sadece skinin renk varyantları var napmalıyım?

Geri