Valorant Tek Seferlik İade Sistemi!

evet denemek için yaptım rp yi iade etmem. Eskiden aldığım skinler gözükse düşünebilirdim.

1662103549694.png

:(

evet denemek için yaptım rp yi iade etmem. Eskiden aldığım skinler gözükse düşünebilirdim.
Sadece RP değil silahı satın aldığınız vp miktarıda hesabınıza geliyor.

Skin gözükmüyorsa bilet gönderip deneyebilirsin. Tek seferlik kabul edebilirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende sadece 2 tane rp gözüküyor. Son zamanlarda skin almadığım için olabilir.

Ekler

• Screenshot_valo2.png
    Screenshot_valo2.png
    16.5 KB · Hit: 133
Son 14 gün öncesinde alınan kaplamalar gözükmediği için söylediğiniz gibi iade edilemiyor maalesef. Daha güncellememişte olabilirler.

Youtube da bi iade videosu gördüm denemek için 15 gün önce kaplama iadesi için ticket açtım yoğunluktan dolayı talebinizin incelenmesi uzun sürecek diye dönüş yaptılar ama hala bi dönüş yapılmadı

Valorant'a son gelen güncelleme ile artık satın aldığınız bir kaplamayı tek seferliğine iade edebiliyorsunuz, daha önce kullanmış olmanız veya yükseltmeniz önemli değil.

İade Sayfası: https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045674593-İade-Talebinde-Bulunmak-VALORANT-Oyuncu-Destek

Son 3 ay içinde aldığınız kaplamaları iade edebiliyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
Hesapta 30-40 tane parayla aldığım skinin hiçbiri gözükmüyor belki daha güncellenmemiş olabilir sistem.

Valorant'a son gelen güncelleme ile artık satın aldığınız bir kaplamayı tek seferliğine iade edebiliyorsunuz, daha önce kullanmış olmanız veya yükseltmeniz önemli değil.

İade Sayfası: https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045674593-İade-Talebinde-Bulunmak-VALORANT-Oyuncu-Destek

Son 3 ay içinde aldığınız kaplamaları iade edebiliyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
Hiçbir skin gözükmüyordu bende ticket gönderdim.
Ekran görüntüsü 2022-09-02 135006.png

Son düzenleme:
Hesapta 30-40 tane parayla aldığım skinin hiçbiri gözükmüyor belki daha güncellenmemiş olabilir sistem.

Hiçbir skin gözükmüyordu bende ticket gönderdim.
Alıntıyı görüntüle
Son 3 ayda satın aldığınız desenleri iade edebiliyorsunuz sanırım.

Beyler yağmacı karambitim var sizce iade edip RGX kelebek alsam mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,338
Üyeler
174,857
Son üye
NathanneiL
Geri