Neler Yeni

Valorant Tek Seferlik İade Sistemi!

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Valorant'a son gelen güncelleme ile artık satın aldığınız bir kaplamayı tek seferliğine iade edebiliyorsunuz, daha önce kullanmış olmanız veya yükseltmeniz önemli değil.

İade Sayfası: https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045674593-İade-Talebinde-Bulunmak-VALORANT-Oyuncu-Destek

Son 3 ay içinde aldığınız kaplamaları iade edebiliyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
Ben karambit için harcadığım RP leri iade yapsam. 4350 VP de geri gelecek mi? Tamam cevapladınız pardon.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E ben Beyaz rengi iade ettim. Sadece o geldi :/ Düzeltme: VP hesabıma geldi.

Ben RGX kelebek bekliyordum. Gelmeyince Karambit almıştım. Ertesi gün bir baktım mağazamda kelebek var. :mad:

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Geçer
Ben karambit için harcadığım RP leri iade yapsam. 4350 VP de geri gelecek mi? Tamam cevapladınız pardon.

E ben Beyaz rengi iade ettim. Sadece o geldi :/ Düzeltme: VP hesabıma geldi.

Ben RGX kelebek bekliyordum. Gelmeyince Karambit almıştım. Ertesi gün bir baktım mağazamda kelebek var. :mad:
sadece birini mi iade ettiniz nasıl oldu tam olarak

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
sadece birini mi iade ettiniz nasıl oldu tam olarak
Bıçağın bir adet renk varyantını iade ettim sonra ilk olarak RP daha sonrasında VP geldi. Yani içerik tamamen iade edildi. RGX kelebek beklemeye devam.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Champions kelebek aldım mutluyum.

Oscar

80+ Bronze
Oyunu ilk oynadığım zaman markete ejder vandal gelmişti direk kapmıştım. ejderi oldukça iyi oynuyorum, 1 ay önce yağmacı vandal aldım oynama tarzıma sığmadı. Fazla sekme hissiyatı verdi bana büyük ihtimal iade ederim. Konu sahibine teşekkürler.

Top Bottom