Yardım P400A WHİTE KASA YARDIM!

omrglylr

80+
Reaksiyon skoru
26
P400A (BEYAZ) kasa modeline sahibim fakat ilerde sıvı soğutma veya kule tipi fan taktırmayı düşünüyorum kasanın üst kısmı sıvı sogutma desteklemiyor egzoz kısmına 120mmlik sıvı soğutma mı mantıklı yoksa kule tipi bir fan mı mantıklı olur yoksa şöyle bir şey yapabilirmiyim bilmiyorum ama kasanın ön panelinde 3 fan var onun iki tanesini alıp bir tanesini egzoz bolumune digerinide ekran kartının altına koysam ön panelde ki boş kalan alanada 120mm 2 fanlı bir sıvı sogutma mı taksam napsam bilemedim yardımcı olursaız sevinirim
KASANIN ÖZELLİKLERİ:https://www.phanteks.com/Eclipse-P400A.html

120mm önermiyorum. Kule tipi alınır. Olmadı öne iyi bir sıvı soğutma alabilirsin.

o halde 1 tane fan boşa kalıcak onu nerde kullanabilirim
peki bu işlemi yapabilirmiyim önde ki 2 adet dahili fanı alıp birini egzoza digerini üst tarafa montajlıyıp ön panele ayriyetden sıvı sogutma takabilirmiyim acaba

peki bu işlemi yapabilirmiyim önde ki 2 adet dahili fanı alıp birini egzoza digerini üst tarafa montajlıyıp ön panele ayriyetden sıvı sogutma takabilirmiyim acaba

Kasanda 4 tane fan var sanıyordum. 2 tane varsa işin çok kolay. Birini üste diğerini de arkaya takarsın. Ön fanlar içeri hava alırlar, diğerleri dışarı atarlar.

Kasanda 4 tane fan var sanıyordum. 2 tane varsa işin çok kolay. Birini üste diğerini de arkaya takarsın. Ön fanlar içeri hava alırlar, diğerleri dışarı atarlar.
kasamda totelde 3 fan var 3üde ön panelde çalışıyorlar egzoz ve üst taraf boş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,544
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri