Kendime yeni bir sistem topluyorum, araştırmalarım üzerine Dark Maxima V30 kasa tercih edip aldım. İşlemcim i7 14700, ekran kartım Palit Infinity RTX 5060 Ti. İşlemcim bayağı ısınan bir işlemci bildiğiniz üzere, sıvı soğutma tercih etmek istemedim. Bu PC'de amacım genel olarak bilgisayarı zorlamayacak oyunları (LoL, Valorant, CS 2, GTA 5) oynamak, film - dizi izlemek vs. Thermalright Phantom Spirit 120 EVO kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum, en F/P ve soğutabilecek soğutucu bu gibi gözüküyor. Asıl merak ettiğim konu şu: Ben kasa fanı merakı olan biriyim, gerçekten bu konuda takıntılıyım da denebilir. Kasamda olabildiğince ARGB fan kullanmak istiyorum. Merak ettiğim şey, bu kasada 10 adet 120 mm fan desteği var deniyor ancak anakartın sağ tarafında 240mm sıvı soğutucu desteği var deniyor. Oraya 2 adet 120 mm fan sizce montaj edilemez mi, vida yuvaları yok mudur? Kasanın şemasını resim olarak yükledim. Aynı soruyu kasanın sahibi olan Teknobiyotik sitesine de sordum, bakalım ne cevap verecekler. Sizler ne düşünüyorsunuz?