- Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç bilmiyorum dostum olabilir yapanlar var diye biliyorum amaBen öylesine onay almak için random bir şarkıyı slowed yapıp göndersem onay sürecimde geçerli olur mu?
hiç bilmiyorum dostum olabilir yapanlar var diye biliyorum amaBen öylesine onay almak için random bir şarkıyı slowed yapıp göndersem onay sürecimde geçerli olur mu?
Teşekkürler hocam peki tunecore ile indiefy arasında fark var mı?hiç bilmiyorum dostum olabilir yapanlar var diye biliyorum ama
ikisinide kullandım indiefy bekletiyor baya ama bütün platformlarda paylaşıyor tune core ücretsiz istiyorsan sadece youtube ve instagram facebook 2 gün falan sürüyo tune coreTeşekkürler hocam peki tunecore ile indiefy arasında fark var mı?
Ya sanatçı oluştur dediğim zaman premimium almaya zorluyor beni
ben ücretsiz yaptım bilmiyorum emin misin
bilmiyorum dostum ama ben şimdiye kadar her şeyi ücretsiz yaptımYa sanatçı oluştur dediğim zaman premimium almaya zorluyor beni
hocam şarkıyı dinledim çok güzel olmuş tebrik ederimbilmiyorum dostum ama ben şimdiye kadar her şeyi ücretsiz yaptım
Teşekkür ederim dostum <3hocam şarkıyı dinledim çok güzel olmuş tebrik ederim
yaptığın müzikle pp çok uyuşmuş sevdimSpotify sanatçı profilim açıldı müziğim yayında tüm platformlarda spotifyda dinlenmemi arttırmak istiyorum bunu nasıl yaparım herkse açık çalma listelerini nasıl bulurum kendimi eklemek için ?
Teşekkür ederimmyaptığın müzikle pp çok uyuşmuş sevdim