Bilgisayar da garip bir sorun var açılmıyor

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,677
Sistem de bilmediğim bir sorun var galiba gece oyun oynadım her zaman ki gibi tuşu kapadım psunun prizde çekili neyse oynuyayim dedim pc de her şey çalışıyor ama pc sanki için için reset atıyor klavye mouse ışığı bir yanıyor bir sönüyor arada bir gigabyte yazısı geliyor o mouse klavye ışıkları gelir giderken de gelince monitör de no Signal yazıyor bu sorun tam pc açılıyor gigabyte yazısının altındaki yuvarlak dönüyor Windows gelmeden gg oluyor yukarda ki dediğim gibi oluyo durduk yere niye böyle oldu bilmiyorum hatta kendini otomatik onarıma almaya çalışıyor ama tam geçerken yine o saçma reset oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem de bilmediğim bir sorun var galiba gece oyun oynadım her zaman ki gibi tuşu kapadım psunun prizde çekili neyse oynuyayim dedim pc de her şey çalışıyor ama pc sanki için için reset atıyor klavye mouse ışığı bir yanıyor bir sönüyor arada bir gigabyte yazısı geliyor o mouse klavye ışıkları gelir giderken de gelince monitör de no Signal yazıyor bu sorun tam pc açılıyor gigabyte yazısının altındaki yuvarlak dönüyor Windows gelmeden gg oluyor yukarda ki dediğim gibi oluyo durduk yere niye böyle oldu bilmiyorum hatta kendini otomatik onarıma almaya çalışıyor ama tam geçerken yine o saçma reset oluyo
Biosa girebiliyorum ama

Biosa girdikten sonra da kendi kendine reset atmaya çalışıyor mu?

Olabilir yani boot edemediği belli. SSD'yi çıkarıp sata to usb ile farklı bir bilgisayara takip test etmeniz mümkünse bi test edin.

Olabilir yani boot edemediği belli. SSD'yi çıkarıp sata to usb ile farklı bir bilgisayara takip test etmeniz mümkünse bi test edin.
Yine başıma iş çıktı baksana şu işe nasıl test edcem ki bunu ben şimdi durduk yere bişey var bozuldu sanki

Farklı bir sorunda olabilir belki biostan bir şey yapıp düzeltebilirsin. Olası çözümleri araştır bence.

Hayır

Ssd bozuk galiba boot ayarını değiştiriyorum işletim sistemi bulunamadı dediği yerde de sıkıntı çıkmıyor
O SSD kolay kolay bozulmaz. Sistemde başka bir sorun var muhtemelen. Crack oyun mu oynuyorsun?

Hayır sadece valorant ve steam forza horizon 4
Windows'u orijinal ve kendi sitesinden mi kurdun?
Donanımların kaliteli. Muhtemelen yazılımsal sorun yaşıyorsun.

Paşa'nin. Gönlü geldi açıldı

Orijinal hocam Windows key dışında her şey çakma sey kullanmamaya önem gösteren birisiyim

Pc kapandı Windows dayken böyle yere attı yeniden başladı

Ekler

• 20220905_174244.jpg
    20220905_174244.jpg
    1.3 MB · Hit: 50
Paşa'nin. Gönlü geldi açıldı

Orijinal hocam Windows key dışında her şey çakma sey kullanmamaya önem gösteren birisiyim

Pc kapandı Windows dayken böyle yere attı yeniden başladı
Temiz kurulum yapın. ISO olan dosyayı flasha tekrar yazıp deneyin. Belli ki Windows'ta sorun var.

Temiz kurulum yapın. ISO olan dosyayı flasha tekrar yazıp deneyin. Belli ki Windows'ta sorun var.
Pc yi Bayadir böyle kullanıyorum nasıl sorun oluyor ki bu teknoloji bana lanet etmiş heralde ne alsam ya sorunlu çıkıyor veya aldığım şey bir süre sonra bozuluyor

Pc yi Bayadir böyle kullanıyorum nasıl sorun oluyor ki bu teknoloji bana lanet etmiş heralde ne alsam ya sorunlu çıkıyor veya aldığım şey bir süre sonra bozuluyor
sen hatırladığım kadarıyla AMD'den NVIDIA'ya geçiş yapmıştın. Geçişte DDU ile driverleri sildikten sonra yanlış kurulum yapmış olabilirsin. Bi format denemende fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,421
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt
Geri