- Reaksiyon skoru
- 4,677
Sistem de bilmediğim bir sorun var galiba gece oyun oynadım her zaman ki gibi tuşu kapadım psunun prizde çekili neyse oynuyayim dedim pc de her şey çalışıyor ama pc sanki için için reset atıyor klavye mouse ışığı bir yanıyor bir sönüyor arada bir gigabyte yazısı geliyor o mouse klavye ışıkları gelir giderken de gelince monitör de no Signal yazıyor bu sorun tam pc açılıyor gigabyte yazısının altındaki yuvarlak dönüyor Windows gelmeden gg oluyor yukarda ki dediğim gibi oluyo durduk yere niye böyle oldu bilmiyorum hatta kendini otomatik onarıma almaya çalışıyor ama tam geçerken yine o saçma reset oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biosa girebiliyorum amaSistem de bilmediğim bir sorun var galiba gece oyun oynadım her zaman ki gibi tuşu kapadım psunun prizde çekili neyse oynuyayim dedim pc de her şey çalışıyor ama pc sanki için için reset atıyor klavye mouse ışığı bir yanıyor bir sönüyor arada bir gigabyte yazısı geliyor o mouse klavye ışıkları gelir giderken de gelince monitör de no Signal yazıyor bu sorun tam pc açılıyor gigabyte yazısının altındaki yuvarlak dönüyor Windows gelmeden gg oluyor yukarda ki dediğim gibi oluyo durduk yere niye böyle oldu bilmiyorum hatta kendini otomatik onarıma almaya çalışıyor ama tam geçerken yine o saçma reset oluyo