Bilgisayar da garip bir sorun var açılmıyor

sen hatırladığım kadarıyla AMD'den NVIDIA'ya geçiş yapmıştın. Geçişte DDU ile driverleri sildikten sonra yanlış kurulum yapmış olabilirsin. Bi format denemende fayda var.
Yok kanka sorun olmadı onda pc nin başlangıç yaparken sıkıntı yaşıyor hata uyarısı var onarımda tam hespa. Şifresini giriyorum reset attı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen hatırladığım kadarıyla AMD'den NVIDIA'ya geçiş yapmıştın. Geçişte DDU ile driverleri sildikten sonra yanlış kurulum yapmış olabilirsin. Bi format denemende fayda var.
Bir denicem format

Temiz kurulum yapın. ISO olan dosyayı flasha tekrar yazıp deneyin. Belli ki Windows'ta sorun var.
Format atamıyorum bilgisayara reset atıyor

Son düzenleme:
Temiz kurulum yapın. ISO olan dosyayı flasha tekrar yazıp deneyin. Belli ki Windows'ta sorun var.
Zar zor girdim format ekranına devam et dedim reset attı

Lanet gelsin ya vallaha bıktım ya format başladı Allah belasını versin gitti reset attı yine

Böyle yere attı yukarda çizgi. Cikip dondu f1 bastım okumadı diğerlerinde okumadı

O SSD kolay kolay bozulmaz. Sistemde başka bir sorun var muhtemelen. Crack oyun mu oynuyorsun?
Ssd bozuk heralde o hatayı format flash i sökükken de veriyor en son attığım

@Amanita

Zar zor girdim format ekranına devam et dedim reset attı

Lanet gelsin ya vallaha bıktım ya format başladı Allah belasını versin gitti reset attı yine

Böyle yere attı yukarda çizgi. Cikip dondu f1 bastım okumadı diğerlerinde okumadı

Ssd bozuk heralde o hatayı format flash i sökükken de veriyor en son attığım

@Amanita
@DerratiX @Kürşat Kütükçü

Ekler

• 20220905_183645.jpg
    20220905_183645.jpg
    454.1 KB · Hit: 44
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR