GameSatış'tan sattığım hesap geri çekilmiş.

Marku

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
601
Arkadaşlar 3 ay önce bir hesap sattım GameSatış üzerinden bir hesap sattım. Alıcı bana yazdı ve benim aldığımı, dava edeceğini falan söyledi. Ne yapmam gerekiyor? Ben de hesabı satın almıştım. Başına böyle bir olay gelen oldu mu?

Türkçesi gelirse yardımcı olabiliriz

Arkadaşlar 3 ay önce bir hesap sattım GameSatış üzerinden bir hesap sattım. Alıcı bana yazdı ve benim aldığımı, dava edeceğini falan söyledi. Ne yapmam gerekiyor? Ben de hesabı satın almıştım. Başına böyle bir olay gelen oldu mu?
Hocam sizin olmayan hesabı niye sattınız ki aşırı riskli bir olay bu.

Hesabı ne kadara sattın?

Benimde aldığım bir hesap geri çekilmişti, hesabı 179TL ye almıştım. Dava açmayı vs. düşündüm ama dava masrafları en son 1000₺ idi. Şu an ne kadar bilmiyorum ama değer gibi sanki.

Yapacak bir şey yok, dava açmaya hakkı var ama çelik gibi sabrı olması lazım çünkü açılan davalar 1-2 yılda sonuçlanıyor.

Adama durumu açıkla, Game Satış ile iletişime geç.

Benimde aldığım bir hesap geri çekilmişti, hesabı 179TL ye almıştım. Dava açmayı vs. düşündüm ama dava masrafları en son 1000₺ idi. Şu an ne kadar bilmiyorum ama değer gibi sanki.
Dava edilmeyi hakettiğimi pek düşünmüyorum. Benim çekip çekmediğimi kanıtlaması gerekmez mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim
Geri