- Reaksiyon skoru
- 290
yeni pc aldım ve windows 10 deneme sürümü olarak geldi ve windowsu nasıl etkinleştiricem bilmiyorum yardım edermisiniz
Parayla lisans satın alman gerek fakat gidip vatan gibi yerlerden alma 2k ya felan internette en fazla 50 liraya bulunabiliyoryeni pc aldım ve windows 10 deneme sürümü olarak geldi ve windowsu nasıl etkinleştiricem bilmiyorum yardım edermisiniz
link atarmsın ben pek anlamıyorum hangisini alıcağımıarayla lisans satın alman gerek fakat gidip vatan gibi yerlerden alma 2k ya felan internette
Bir dakika atıyorum yanlış attımlink atarmsın ben pek anlamıyorum hangisini alıcağımı
güvenilir mi? site?![]()
Windows 10 Pro Dijital Lisans Key - JetLisans
Süresiz lisans ve tüm güncellemeleri alır. Format atılana kadar kullanılabilir. Başka yerde satışımız yoktur. Anında hızlı teslimat. 32 ve 64 bit uyumludur. 1 Cihaz için geçerli. Lisans anahtarınız 7/24 1 dakika içerisinde sistem tarafından mail adresinize gönderilmektedir. Ayrıca “Hesabım->...jetlisans.com
Pek emin değilim yanlışını attım bir dakika düzeltiyorumgüvenilir mi? site?
sağlam lisanstan oem key algüvenilir mi? site?
Hocam bu forumda bi arkadaşın konusu vardı google de aratabilirsiniz suan hatırlamıyorum ücretsiz aktifediliyodu cmd ileyeni pc aldım ve windows 10 deneme sürümü olarak geldi ve windowsu nasıl etkinleştiricem bilmiyorum yardım edermisiniz
https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ buyurun konu bu ben burdan yapmistimyeni pc aldım ve windows 10 deneme sürümü olarak geldi ve windowsu nasıl etkinleştiricem bilmiyorum yardım edermisiniz
![]()
Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Bu daha iyi
oem daha iyi olur![]()
Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
bunu alıcam iyi mi?
Hocam bekleyin ben size ücretsiz etkinleştirme methodu aticamyeni pc aldım ve windows 10 deneme sürümü olarak geldi ve windowsu nasıl etkinleştiricem bilmiyorum yardım edermisiniz
yok hocam ücretli alıcamHocam bekleyin ben size ücretsiz etkinleştirme methodu aticam
Aynısı sanırsam ikiside oem değilmi![]()
Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
bunu alıcam iyi mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oem daha iyi olur