plotogon adlı bir animasyon yapma programı indirdim resmi sitesinden plotogon.com virüs total de virüs gösteriyor
Nereden indirdin bilmiyorum ama ben play Store'dan mobile indirdim zamanında böyle birşeyi ilk defa görüyorumplotogon adlı bir animasyon yapma programı indirdim resmi sitesinden plotogon.com virüs total de virüs gösteriyor
https://www.virustotal.com/gui/file...c9d1d067dc945d6d1b8687d1a1dc526b1c6/detection güvenilir midir
resmi sitesinden pc ye indirdimNereden indirdin bilmiyorum ama ben play Store'dan mobile indirdim zamanında böyle birşeyi ilk defa görüyorum
Başka bir uygulamadan tarat Kaspersky gibiresmi sitesinden pc ye indirdim
kaspersky güvenli diyorBaşka bir uygulamadan tarat Kaspersky gibi
Çok tuhaf olmuş bu durum başka uygulamadan bak kesin bu bulduysa vardır dediğinkaspersky güvenli diyor
59 programdan sadece biri güvenmiyorBaşka bir uygulamadan tarat Kaspersky gibi
jiangmini araştırdım birçok şeye virüs diyormuşÇok tuhaf olmuş bu durum başka uygulamadan bak kesin bu bulduysa vardır dediğin
Bence güvenli ama anlayan birine sormak lazım 59 dan biri sıkıntı çıkarmış ilginç technopatta aç birde bu konuyu59 programdan sadece biri güvenmiyor
O zaman uygulması kaynaklı bir sorun59 programdan sadece biri güvenmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
jiangmini araştırdım birçok şeye virüs diyormuş
soru işaretini yanlış kullandığım için ban yedimBence güvenli ama anlayan birine sormak lazım 59 dan biri sıkıntı çıkarmış ilginç technopatta aç birde bu konuyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zaman uygulması kaynaklı bir sorun
Onların kurallarıda garipsoru işaretini yanlış kullandığım için ban yedim