İnternet sağlayıcınız nedir?

İnternet sağlayıcınız nedir?

• Oy kullanan toplam üye
    117
türknet kullanıyorum 100mbit memnunum hocam sadece kurulumları çok uzun sürdü 2 hafta civarı

Tbtnet

Türkiye’nin en ucuz gigabit interneti tabikide TurkNet.

Türk telekom ama en yakın zamanda değiştireceğim intrrhet hızım kötü 100mbps kullandığım halde.

Ekler

• 46B2D53F-5279-4E79-8B0A-C7824FFB532A.jpeg
    46B2D53F-5279-4E79-8B0A-C7824FFB532A.jpeg
    45.8 KB · Hit: 31
kendi altyapısı için
nerden öğrenebilirim altyapısını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hay ben böyle işin taaaa tam buldum diyorum altyapı yok ne kadar zor ya tr de hayatta kalmak

Çanak anten kullanmamak için kabloTV' ye geçtiğimizden beri KabloNet kullanıyorum. Hız testlerinde taahhüt ettiği hızı sağlıyor ve açıkcası günlük işler için de bana yetiyor, fakat sadece internet sağlayıcı olarak bir ISS seçmem gerekse sanırım TurkNet kullanırım. Altyapı sorgulaması yaptığımda ise maalesef bulunduğum lokasyonda TurkNet çok yüksek hızlar veremiyor.

Alt yapı aynı ama her iss'de durum değişiyor maalesef. Bazıları hattın tam hızını veriyor size bazıları da çok düşük hız veriyor bu kadar destekliyor diye yalan söylüyor. Mesela ben aynı evde vodafone net kullanıyordum. Sürekli ping ve yavaş internet sorunum vardı. Netspeed'e geçtim hepsi düzeldi. Ama adres ve alt yapı aynı portta aynı?

Formdaki insanların internet servislerini merak ediyorum. Oy atarak insanlara ortalama bir öneride bulunabiliriz diye düşünüyorum.
SUPERBOX kullanıyorum. yıl 2022 hala altyapı yok oturduğum yerde.

Turktelekom kullananların yarısı net hızından memnun olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri