türkünet
Şıklara Atlantis.net de koyun lütfen dışarıda kaldım.Formdaki insanların internet servislerini merak ediyorum. Oy atarak insanlara ortalama bir öneride bulunabiliriz diye düşünüyorum.
Az daha zorlasan kahvaltıyı yatağa bile getirttirirdinmillenicom beni aradı başvurmuştum adamlar beni almak için o kadar şeyi es geçti ki gelin kaydedelim 62 TL 3 ay kurulum bedeli modem beleş falan dedi sonra sizden 62*3 TL de almayalım dedi hadi size son bir indirim ilk ay da bedava vereyim dedi şüphelendim bilader nasıl hizmet bu
koyalım öyle bir şey var mıŞıklara Atlantis.net de koyun lütfen dışarıda kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az daha zorlasan kahvaltıyı yatağa bile getirttirirdin
Omaz mı---------------------
Kendi izleyeceğim taktik 2 yıllık taahütüm bitiyor 164 TL 100Mbps ödüyorum türk telekom için, sonraki taahütte 270 TL olacak! ama yeni kullanıcalara özel 179 TL, bende diyorum ki speednete geçeyim en ucuzu o zaten şuan türkiyede sonra bakarım güzelse devam ederim güzel değilse türk telekoma tekrar abone olurum 179 TL den 2 yıllık sözleşme yaparım aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
koyalım öyle bir şey var mı
kablonetFormdaki insanların internet servislerini merak ediyorum. Oy atarak insanlara ortalama bir öneride bulunabiliriz diye düşünüyorum.
5 TL*türknetten netspeed geçtim memnunum, istersen davet kodum ile 10tl daha az ödersin
10tl5 TL*