İnternet sağlayıcınız nedir?

İnternet sağlayıcınız nedir?

• Oy kullanan toplam üye
    117
türkünet

1662903927899.png

sol kulvardan türkünet bastırıyor yürü şahbatur sağ kulvardan türkütelekom aman vermiyor.

millenicom beni aradı başvurmuştum adamlar beni almak için o kadar şeyi es geçti ki gelin kaydedelim 62 tl 3 ay kurulum bedeli modem beleş falan dedi sonra sizden 62*3 tl de almayalım dedi hadi size son bir indirim ilk ay da bedava vereyim dedi şüphelendim bilader nasıl hizmet bu

Formdaki insanların internet servislerini merak ediyorum. Oy atarak insanlara ortalama bir öneride bulunabiliriz diye düşünüyorum.
Şıklara Atlantis.net de koyun lütfen dışarıda kaldım. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

millenicom beni aradı başvurmuştum adamlar beni almak için o kadar şeyi es geçti ki gelin kaydedelim 62 TL 3 ay kurulum bedeli modem beleş falan dedi sonra sizden 62*3 TL de almayalım dedi hadi size son bir indirim ilk ay da bedava vereyim dedi şüphelendim bilader nasıl hizmet bu
Az daha zorlasan kahvaltıyı yatağa bile getirttirirdin :D

---------------------
Kendi izleyeceğim taktik 2 yıllık taahütüm bitiyor 164 tl 100Mbps ödüyorum türk telekom için, sonraki taahütte 270 tl olacak! ama yeni kullanıcalara özel 179 tl, bende diyorum ki speednete geçeyim en ucuzu o zaten şuan türkiyede sonra bakarım güzelse devam ederim güzel değilse türk telekoma tekrar abone olurum 179 tl den 2 yıllık sözleşme yaparım aga

Şıklara Atlantis.net de koyun lütfen dışarıda kaldım. :)

Az daha zorlasan kahvaltıyı yatağa bile getirttirirdin :D
koyalım öyle bir şey var mı

---------------------
Kendi izleyeceğim taktik 2 yıllık taahütüm bitiyor 164 TL 100Mbps ödüyorum türk telekom için, sonraki taahütte 270 TL olacak! ama yeni kullanıcalara özel 179 TL, bende diyorum ki speednete geçeyim en ucuzu o zaten şuan türkiyede sonra bakarım güzelse devam ederim güzel değilse türk telekoma tekrar abone olurum 179 TL den 2 yıllık sözleşme yaparım aga

koyalım öyle bir şey var mı
Omaz mı :D

Ekran Resmi 2022-09-11 17.00.55.png

Geri