BU XİAOMİ NEDEN BÖYLE 😡

furk88

80+
Reaksiyon skoru
56
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
gelen her güncellemeyle telefon dahada kötü bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu

Son düzenleme:
gelen her güncellemeyle telefon dahada b0ktan bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu
ben de buraya atılan youtube videolarını veya instagramdaki reelslerden karışık olarak bazılarını göremiyorum yeşil çizgiler çıkıyor

tam fakir telefonu işte kağıt üzerinde özellikleri güzel ama kendisi değil bende de note 8 var

Tabii efendim.
Şaka maka PC varsa mitoolv2 ile sürüm düşürme yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de buraya atılan youtube videolarını veya instagramdaki reelslerden karışık olarak bazılarını göremiyorum yeşil çizgiler çıkıyor

tam fakir telefonu işte kağıt üzerinde özellikleri güzel ama kendisi değil bende de note 8 var
Rom at.

Tabii efendim.

Rom at.
güncelleyince değil kendi kendine oldu

tam fakir telefonu işte kağıt üzerinde özellikleri güzel ama kendisi değil bende de note 8 v

Tabii efendim.

Rom at.
Aslında kafamda o da var fakak pek yapmak istemiyorum

gelen her güncellemeyle telefon dahada b0ktan bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu
işte bu yüzden oppo

en büyük hatalarımdan biri iphone 7 den redmi note 10 pro ya geçmek oldu. Xiamoi pişmanlıktır

Reels lerde bazen bende video donuyor ses geliyor. Koyu modda bazı yerleri düzgün göstermiyor çok buglu bir seri

Update yapmayacaksın benim de Xiaomi den çıkardığım bu :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri