🔥İndirim 🔥Ryzen 5 5600x 3630 TL🔥

Cesur49

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Havale ile 3630 TL

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Havale ile 3630 TL

1662971897410.png

eline sağlık kral ama daha ucuzları var.

Harbi fena fiyat.

Şahsi fikrim fiyatların bir süre daha düşebileceği yönünde. Ama tamamen şahsi fikrimdir, bana aldanmayın.

i5 12400f almanızı öneririm am5 den sonra güncel olmayacak canınız sıkıldığında sahibindene koyarsınız yavaş satılır lakin 13. nesil gelince şansınız daha iyi olur bu işin ticaretini yapmış biri olarak söylüyorum her 2 nesilde sistemimi satar güncel versiyona geçerim.
benim bilgisayar buydu sata sata ekleme yapa yapa günümüze kadar getirdim soran olsa olm senin pc 7 yıllık değil mi ne zaman bozulcak diyorlar adfrghoğdfröh

i5 12400f almanızı öneririm am5 den sonra güncel olmayacak canınız sıkıldığında sahibindene koyarsınız yavaş satılır lakin 13. nesil gelince şansınız daha iyi olur bu işin ticaretini yapmış biri olarak söylüyorum her 2 nesilde sistemimi satar güncel versiyona geçerim.
benim bilgisayar buydu sata sata ekleme yapa yapa günümüze kadar getirdim soran olsa olm senin pc 7 yıllık değil mi ne zaman bozulcak diyorlar adfrghoğdfröh
Hali hazırda AM4 anakartı olup değerlendirmek isteyen olabilir. Benim de şahsi fikrim 12400f olurdu zaten. DDR5 varken benzer fiyata DDR4 almak mantıksız.

Hali hazırda AM4 anakartı olup değerlendirmek isteyen olabilir. Benim de şahsi fikrim 12400f olurdu zaten. DDR5 varken benzer fiyata DDR4 almak mantıksız.
DDR 5 muhabbetini açmadım farkındaysan dünya için güzel ama bizim için zamanı var daha çok pahalı ben 5k rame para vermek yerine ddr4 de kalıp ekran kartımı güçlendirirdim türkiye için en az 1 sene sonra DDR 5 e geçerim ben

Önümüzdeki günlerde bu kalan stokları hazır sistemlerde çok iyi fiyatlara görsek ne güzel olur.

Önümüzdeki günlerde bu kalan stokları hazır sistemlerde çok iyi fiyatlara görsek ne güzel olur.
YA şimdi farkındaysan cl 45 değerinde 6000mhz veriyor bunun biraz daha soğuması lazım adamlar da sapıttı mhz değerini arttırdılar cl yi unuttulur bunların birbirine stabil ve yakın olması lazım tabi test etmeden bilemem ellemeden bilemem.

Dostum benim attığım X olanı.
Hiç bir farkı yok x le düz olanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ddr5 varken ddr4 almak mantıksız mı bir ramin tanesi 3 5 bin tl anakart desen öyle nerde mantık ?

Hiç bir farkı yok x le düz olanın

Ddr5 varken ddr4 almak mantıksız mı bir ramin tanesi 3 5 bin TL anakart desen öyle nerde mantık ?

Sana göre farkı yoktur, başkasına göre farkı vardır. 12400f hem DDR4 hem DDR5 desteği var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,498
Üyeler
187,520
Son üye
BS BİLİŞİM GORGONX
Geri