XPG 8GB 3000 MHZ RAM 450TL🔥🔥🔥🔥🔥

Bana yorum kasmak için yazılmış gibi geldi çünkü bu tür yorumlar yorum kasmak için yazılıyo
Tabi canım ya işim gücüm yok konulara girip tek tek al sata gider mi yazıyorum herhangi bir konuya boş ön yargını kendine sakla beni tanımadan etmeden boş sallama hatta kimseye sallama tanımadan etmeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana yorum kasmak için yazılmış gibi geldi çünkü bu tür yorumlar yorum kasmak için yazılıyo
Kişi kendinden bilir işi :kekw:

Tabi canım ya işim gücüm yok konulara girip tek tek al sata gider mi yazıyorum herhangi bir konuya boş ön yargını kendine sakla beni tanımadan etmeden boş sallama hatta kimseye sallama tanımadan etmeden
Ya ram 450 TL zaten piyasası 550 civarı nasıl al sata gitsin sorunun hiçbir mantığı yok ve üslubunu düzeltmeni öneririm.

Ya ram 450 TL zaten piyasası 550 civarı nasıl al sata gitsin sorunun hiçbir mantığı yok ve üslubunu düzeltmeni öneririm.
Ay ay bak bak laflara bak önce sen bilmeden iftira atma 450 tl anlık uygun gözüktü gözüme bir aralar 600 700 civarındaydı bunlar

Ay ay bak bak laflara bak önce sen bilmeden iftira atma 450 TL anlık uygun gözüktü gözüme bir aralar 600 700 civarındaydı bunlar
Şaka herhalde fiyatı 670 TL'yi görmemiş bile son zamanlarda 600 TL'nin altında fiyatı

Güzel fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,301
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri