Telefon Önerisi ?

Arkadaş ucuz whatsapp, instagram ve arama için telefon istemiş. Ne bekliyorsun ?
neden yeni ucuz yollu telefonları önermiyorsun da seneler önce çıkmış telefonları öneriyorsun anlamadım?

konudan uzaklaşabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim özelliklerde en iyi hangisi oluyorsa alıcam bütçe yok,iphone 12 alıcak durum varda telefona para vermeyi istemiyorum.
O zaman, A52s 5G alabilirsiniz mesela. Daha da uygun bir şey istiyorsanız Redmi 9T/Poco M3'e bakabilirsiniz.

Sosyal uygulamalar ve arama yapmak için P13 Blue öneririm.

Şanş işi ozaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben düşürdüğümde bir şey olmamıştı halbuki.
Aklıma general mobile 4G geldi onu asfalta düşürtmüştüm bir şey olmamıştı hayret etmiştim tabi :D

2. Elden 6GB ram 128GB hafızalı Xiaomi Mi Mix 2 alabilirsin. 2. El piyasası 1700-3000 arası. Ben kullanıyorum hala taş gibi telefon.

Ön kamerası altta biraz değişik gelebilir ama gayet iyi 5mp olmasına rağmen. Arka kamera 13mp Sony sensörlü o da gayet güzel fotoğraflar çekiyor günümüze göre. Oyun falanda oynatıyor PUBG vs. kasma donma olmadan.

Ben düşürdüğümde bir şey olmamıştı halbuki.
Aklıma general mobile 4G geldi onu asfalta düşürtmüştüm bir şey olmamıştı hayret etmiştim tabi :D
2. Elden 6GB ram 128GB hafızalı Xiaomi Mi Mix 2 alabilirsin. 2. El piyasası 1500-2500 arası. Ben kullanıyorum hala taş gibi telefon.

Ön kamerası altta biraz değişik gelebilir ama gayet iyi 5mp olmasına rağmen. Arka kamera 13mp Sony sensörlü o da gayet güzel fotoğraflar çekiyor günümüze göre. Oyun falanda oynatıyor PUBG vs. kasma donma olmadan.
Hocam ona bir custom rom atın süper olur valla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,011
Üyeler
187,607
Son üye
Elyvision
Geri