Yapma be mesh değilim o kasa nasıl ısınır? İşlemcide kule tipi soğutucu varmı?İ5 11400f
msi b560m pro
Dark diamond pro kasam var biraz fazla ısınıyor gibi geldiği için değiştirmek istiyorum öneriniz var mıdır
Stock sogutucu kullaniyorum oyundayken 70-75 Derece oluyor aslinda bu islemciye gore cok degil (stock sogutucuya gore) ama daha az isinsin istiyorum evet kasa meshYapma be mesh değilim o kasa nasıl ısınır? İşlemcide kule tipi soğutucu varmı?
Değerler aşırı normal sorun nedir?Stock sogutucu kullaniyorum oyundayken 70-75 Derece oluyor aslinda bu islemciye gore cok degil (stock sogutucuya gore) ama daha az isinsin istiyorum evet kasa mesh
Kule tipi taksan buz gibi çalışır sen dua et stok fanla 70 75 millet 100 dereceyi gördü o stok fanlaStock sogutucu kullaniyorum oyundayken 70-75 Derece oluyor aslinda bu islemciye gore cok degil (stock sogutucuya gore) ama daha az isinsin istiyorum evet kasa mesh
Bütçe nedir ?Stock sogutucu kullaniyorum oyundayken 70-75 Derece oluyor aslinda bu islemciye gore cok degil (stock sogutucuya gore) ama daha az isinsin istiyorum evet kasa mesh
evet valorantta 100 dereceyi görüyorum diye turboyu kapattım 1 ay oldu stok fan alıcam halaDeğerler aşırı normal sorun nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kule tipi taksan buz gibi çalışır sen dua et stok fanla 70 75 millet 100 dereceyi gördü o stok fanla
reis bana da en uygun fıyatlı kule tipini önerirsen sevinirim 100 derece görüyor 80 civarında olsa yeter gibiBütçe nedir ?
Buyurevet valorantta 100 dereceyi görüyorum diye turboyu kapattım 1 ay oldu stok fan alıcam hala
reis bana da en uygun fıyatlı kule tipini önerirsen sevinirim 100 derece görüyor 80 civarında olsa yeter gibi
Snowman t6 ultra al geçevet valorantta 100 dereceyi görüyorum diye turboyu kapattım 1 ay oldu stok fan alıcam hala
reis bana da en uygun fıyatlı kule tipini önerirsen sevinirim 100 derece görüyor 80 civarında olsa yeter gibi
Dostum iyi bir soğutucu olduğu zaman 1000 TL bile uygun fiyatlı oluyor. Bütçe nedir ? Kasa nedir ?evet valorantta 100 dereceyi görüyorum diye turboyu kapattım 1 ay oldu stok fan alıcam hala
500 civariBütçe nedir ?
500 civariBütçe nedir ?
Hocam fanı dondurucuyamı attınız o nasıl düşmedir. Üşüme geldiValla dostlar islemciyi yeni aldim bosta 50-60 valorantta sabit 99-100 arasi oluyordu sicaklik fani tak cikar yaptim 30 Derece dustudaha da dusurmeye calisiyorum
Butce: 500 civari
500 civari
Valla dostlar islemciyi yeni aldim bosta 50-60 valorantta sabit 99-100 arasi oluyordu sicaklik fani tak cikar yaptim 30 Derece dustudaha da dusurmeye calisiyorum
500 civari
500 civari
Hic bilmiyorum ki ya fani da duzgun oturtmustum ilk seferdeHocam fanı dondurucuyamı attınız o nasıl düşmedir. Üşüme geldi
Işık şart değilse.Valla dostlar islemciyi yeni aldim bosta 50-60 valorantta sabit 99-100 arasi oluyordu sicaklik fani tak cikar yaptim 30 Derece dustudaha da dusurmeye calisiyorum
500 civari
500 civari
Cok tesekkur ederim bunlari dusunecegimIşık şart değilse.
![]()
Deep Cool AK400 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool AK400 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool AK400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 641,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Işık şart ise.
![]()
Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanl DKCCX125 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanl DKCCX125 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanl DKCCX125 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 963,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe aşabilirsen.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com