GorkemCetkny
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Cok güldüğünüz ve unutamadiginiz video ve ya espri.
www.instagram.com
www.instagram.com
Atma şunu her gördüğümde kahkaha atıyorum.![]()
Admin Ver Kırmızıyı! on Instagram: "dünyanın en iyi fıkrası ahahaha"
151K likes, 962 comments - adminverkirmiziyi on August 11, 2022: "dünyanın en iyi fıkrası ahahaha".www.instagram.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Admin Ver Kırmızıyı! on Instagram: "dünyanın en iyi fıkrası ahahaha"
151K likes, 962 comments - adminverkirmiziyi on August 11, 2022: "dünyanın en iyi fıkrası ahahaha".www.instagram.com
Çok iyi değil mi amaAtma şunu her gördüğümde kahkaha atıyorum.
Erkan anahtarlar koltuğun altında kalk beni araCok güldüğünüz ve unutamadiginiz video ve ya espri.
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
LADKASDKASDAJSDASJJDAJDSADSA ben bunu unutmuştumDeep webin derin katmanlarından çıkarılan bir görüntü
Onur balın bir videosunun altına yorum yazdım, "Arkadaşı gaza getirmeyin konser verecekmis" diye.Bana önyargılı olmamamı ve bana ücretsiz konser bileti verecekmis utanmam için.Renato saki faki amaki levante.![]()
salduru vallawww.instagram.com
çok acılıyım![]()
No Context Beyaz Futbol on Instagram: "Acılı bir arkadaşını etkileee . . . . . . #mizah #komedi #komik #eglence #eglencelivideolar #benekliayhan #euro #dolar #kufurluvideolar #beyazfutbol #derinfutbol #roportaj #fun #kesfet #kesfetteyiz #beyaz
73K likes, 403 comments - ncbeyazfutbol on August 2, 2022: "Acılı bir arkadaşını etkileee . . . . . . #mizah #komedi #komik #eglence #eglencelivideolar #benekliayhan #euro #dolar #kufurluvideolar #beyazfutbol #derinfutbol #roportaj #fun #kesfet #kesfetteyiz #beyazfutbol #derinfutbol...www.instagram.com
piuuu bauv bauv pış ta ta piy baaooww pta ta ta ptata bengireng![]()
R. Kaan Varlı on Instagram: "yeni sebil aldım"
47K likes, 1,113 comments - kaanvarli on July 21, 2022: "yeni sebil aldım".www.instagram.com