Stanley :
400 stok 5 dakikada bitiyorsa sürü psikolojisinden başka bir şey değil. 350 kişinin bir gün lazım olursa diyerek aldığını söylerim ama kanıtlayamam.indirim güzel ancak şu yorumu bırakayım, alacak olan arkadaşlar okusun. ben okuduktan sonra iptal ettim çünkü
Alacak arkadaşların dikkatine. Ürün sağlam ve kaliteli bundan şüpheniz olmasın. Amacınız bilgisayar vb. şeylerin tamiratında kullanmaksa bir kere daha düşünmenizi tavsiye ederim. Sebep ne diye sorarsanız;
1-) Ürün sıkı vidalamalarda ve de dar bir yerdeki vidayı sıkmak yada sökmek için uygun değil. Örnek bilgisayar kasasında anakart üzerinde montaj yada vb. işlemler için kullanımı uygun seğil.
2-) En önemlisi budur ki ürünün uçları mıknatıslı olması gerekirken mıktanısı yok. Burada tüm yorumları okudum arkadaşın biri mıktanıslı yazmış diye aldım. Almaz olaydım . Şimdi dış paketi yırtarak açtığım için iade edemiyorum. Cümleten geçmiş olsun.
Bosch 2607019504 DIY Tornavida Seti, 46 Parça, Saklama Kutulu https://www.amazon.com.tr/dp/B000NDGQD4/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_59D2Q4ZG3ZB30TQCYKKG.
370 stok vardı hemen bitti.Amazon prime geçtim şimdi siparişi vericektim 90 TL ye çıktı fiyat neden böyle oldu kampanyamı bitti
Konudakiyle bu ne alaka onu anlamadım. 27 TL yazmış adam birisi saatçi tornavida seti birisi direk büyük tornavida seti. Aralarında fark var bu daha iyi... demişsin bide. Ona bakarsan buda senin attığından iyi.Bosch 2607019504 DIY Tornavida Seti, 46 Parça, Saklama Kutulu https://www.amazon.com.tr/dp/B000NDGQD4/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_59D2Q4ZG3ZB30TQCYKKG.
Bu çok daha iyi.... Aldım kullanıyorum memnunum her türlü parça var ama saat telefon gibi şeyler için uygun parçalar olmayabilir ps4 için gerekli olan yoktu mesela....
Bende bundan almıştım her işe yarıyorBosch 2607019504 DIY Tornavida Seti, 46 Parça, Saklama Kutulu https://www.amazon.com.tr/dp/B000NDGQD4/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_59D2Q4ZG3ZB30TQCYKKG.
Bu çok daha iyi.... Aldım kullanıyorum memnunum her türlü parça var ama saat telefon gibi şeyler için uygun parçalar olmayabilir ps4 için gerekli olan yoktu mesela....
Teşekkürler kardeşimindirim güzel ancak şu yorumu bırakayım, alacak olan arkadaşlar okusun. ben okuduktan sonra iptal ettim çünkü
Alacak arkadaşların dikkatine. Ürün sağlam ve kaliteli bundan şüpheniz olmasın. Amacınız bilgisayar vb. şeylerin tamiratında kullanmaksa bir kere daha düşünmenizi tavsiye ederim. Sebep ne diye sorarsanız;
1-) Ürün sıkı vidalamalarda ve de dar bir yerdeki vidayı sıkmak yada sökmek için uygun değil. Örnek bilgisayar kasasında anakart üzerinde montaj yada vb. işlemler için kullanımı uygun seğil.
2-) En önemlisi budur ki ürünün uçları mıknatıslı olması gerekirken mıktanısı yok. Burada tüm yorumları okudum arkadaşın biri mıktanıslı yazmış diye aldım. Almaz olaydım . Şimdi dış paketi yırtarak açtığım için iade edemiyorum. Cümleten geçmiş olsun.
vallahi aynen o şekilde alayım kenarda dursun diye alacaktım, kalmamış, kenarda durmasın madem napalım400 stok 5 dakikada bitiyorsa sürü psikolojisinden başka bir şey değil. 350 kişinin bir gün lazım olursa diyerek aldığını söylerim ama kanıtlayamam.
Jorest 38 adet hassas mekanik tornavida seti, Torx T5 T6 T8 T9 T10 T20 ile mini alet seti, vb, iPhone, iPad, Switch, PS4, Xbox, dizüstü bilgisayar, Macbook, bilgisayar, gözlük, saatler, vb için tamir kiti. : Amazon.com.tr: Yapı Market
Jorest 38 adet hassas mekanik tornavida seti, Torx T5 T6 T8 T9 T10 T20 ile mini alet seti, vb, iPhone, iPad, Switch, PS4, Xbox, dizüstü bilgisayar, Macbook, bilgisayar, gözlük, saatler, vb için tamir kiti. : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Bu ürün öğle saatlerinde 125 TL fiyattaydı. Ben bunu tercih ederdim.