🔥İndirim Stanley Tornavida Seti 6 Parça 28TL(%71 İndirim)

indirim güzel ancak şu yorumu bırakayım, alacak olan arkadaşlar okusun. ben okuduktan sonra iptal ettim çünkü :confused:

Alacak arkadaşların dikkatine. Ürün sağlam ve kaliteli bundan şüpheniz olmasın. Amacınız bilgisayar vb. şeylerin tamiratında kullanmaksa bir kere daha düşünmenizi tavsiye ederim. Sebep ne diye sorarsanız;
1-) Ürün sıkı vidalamalarda ve de dar bir yerdeki vidayı sıkmak yada sökmek için uygun değil. Örnek bilgisayar kasasında anakart üzerinde montaj yada vb. işlemler için kullanımı uygun seğil.
2-) En önemlisi budur ki ürünün uçları mıknatıslı olması gerekirken mıktanısı yok. Burada tüm yorumları okudum arkadaşın biri mıktanıslı yazmış diye aldım. Almaz olaydım . Şimdi dış paketi yırtarak açtığım için iade edemiyorum. Cümleten geçmiş olsun.

indirim güzel ancak şu yorumu bırakayım, alacak olan arkadaşlar okusun. ben okuduktan sonra iptal ettim çünkü :confused:

Alacak arkadaşların dikkatine. Ürün sağlam ve kaliteli bundan şüpheniz olmasın. Amacınız bilgisayar vb. şeylerin tamiratında kullanmaksa bir kere daha düşünmenizi tavsiye ederim. Sebep ne diye sorarsanız;
1-) Ürün sıkı vidalamalarda ve de dar bir yerdeki vidayı sıkmak yada sökmek için uygun değil. Örnek bilgisayar kasasında anakart üzerinde montaj yada vb. işlemler için kullanımı uygun seğil.
2-) En önemlisi budur ki ürünün uçları mıknatıslı olması gerekirken mıktanısı yok. Burada tüm yorumları okudum arkadaşın biri mıktanıslı yazmış diye aldım. Almaz olaydım . Şimdi dış paketi yırtarak açtığım için iade edemiyorum. Cümleten geçmiş olsun.
400 stok 5 dakikada bitiyorsa sürü psikolojisinden başka bir şey değil. 350 kişinin bir gün lazım olursa diyerek aldığını söylerim ama kanıtlayamam. :D

Bu ürün öğle saatlerinde 125 TL fiyattaydı. Ben bunu tercih ederdim.

Amazon prime geçtim şimdi siparişi vericektim 90 tl ye çıktı fiyat neden böyle oldu kampanyamı bitti

Bosch 2607019504 DIY Tornavida Seti, 46 Parça, Saklama Kutulu https://www.amazon.com.tr/dp/B000NDGQD4/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_59D2Q4ZG3ZB30TQCYKKG.
Bu çok daha iyi.... Aldım kullanıyorum memnunum her türlü parça var ama saat telefon gibi şeyler için uygun parçalar olmayabilir ps4 için gerekli olan yoktu mesela....
Konudakiyle bu ne alaka onu anlamadım. 27 TL yazmış adam birisi saatçi tornavida seti birisi direk büyük tornavida seti. Aralarında fark var bu daha iyi... demişsin bide. Ona bakarsan buda senin attığından iyi.

Kendime 1 alet çantası yaptım her aletten 1 adet olmak kaydı ile topluyorum. Hiç olmadık yerde lazım oluyor cidden.

İndirim bitti galiba.

Teşekkürler kardeşim

400 stok 5 dakikada bitiyorsa sürü psikolojisinden başka bir şey değil. 350 kişinin bir gün lazım olursa diyerek aldığını söylerim ama kanıtlayamam. :D

Bu ürün öğle saatlerinde 125 TL fiyattaydı. Ben bunu tercih ederdim.
vallahi aynen o şekilde alayım kenarda dursun diye alacaktım, kalmamış, kenarda durmasın madem napalım :p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri