🔥İndirim Stanley Tornavida Seti 6 Parça 28TL(%71 İndirim)

400 stok 5 dakikada bitiyorsa sürü psikolojisinden başka bir şey değil. 350 kişinin bir gün lazım olursa diyerek aldığını söylerim ama kanıtlayamam. :D

Bu ürün öğle saatlerinde 125 TL fiyattaydı. Ben bunu tercih ederdim.
Geri kalan 50 kişi de acil ihtiyacı olduğu için mi almıştır :D lazım olduğu zaman elinde olmayınca bu yorumu yeniden düşünürsün

teşekkür ederim 6 taksitle alabilirim

Konudakiyle bu ne alaka onu anlamadım. 27 TL yazmış adam birisi saatçi tornavida seti birisi direk büyük tornavida seti. Aralarında fark var bu daha iyi... demişsin bide. Ona bakarsan buda senin attığından iyi.

Eyvallah bu güzel bir setmiş. Listeme ekledim, black friday'de falan güzel indirim gelir buna alırım. Özellikle o dar yerler için spiralli sökme aparatı falan güzel. Bende çok önceleri Bim'den aldığım bir set var gerçi her işimi görüyor ama onun da mıknatısı falan tutmuyor, vidayı sıkarken falan çat diye düşüyor saçma sapan uğraşıyorsun. Bu YINSAN iyiymiş.

Eyvallah bu güzel bir setmiş. Listeme ekledim, black friday'de falan güzel indirim gelir buna alırım. Özellikle o dar yerler için spiralli sökme aparatı falan güzel. Bende çok önceleri Bim'den aldığım bir set var gerçi her işimi görüyor ama onun da mıknatısı falan tutmuyor, vidayı sıkarken falan çat diye düşüyor saçma sapan uğraşıyorsun. Bu YINSAN iyiymiş.
zannetmiyorum yurtdışı ürün zaten

zannetmiyorum yurtdışı ürün zaten

Farkındayım yurtdışı ürünü olduğunun da yurtdışında black friday yok mu? :) Şimdilik 270 TL veresim gelmedi çünkü net bir ihtiyacım yok. Lakin 175 lira falan olsaydı belki alırdım sırf bulunsun diye. Ki böyle şeyler elbet lazım oluyor. Düşmezse de düşmez napalım hocam :)

vay be rahmetli dedemin köydeki evinde buldugum ve hala jilet gibi olan tornavida setinden ama markası bu değildi sanırım, eskiden köyün bekçilerindenmiş ormancılar olmadığı zaman ormana girenlerden ya haraç yada malzeme alıyormuş evinden neler neler çıkmıştı ,nerden nereye geldim ,güzel tornavida kendisi

Aynı marka değil galiba ama bunlardan daha önce almıştım çok dandikler.

400 stok 5 dakikada bitiyorsa sürü psikolojisinden başka bir şey değil. 350 kişinin bir gün lazım olursa diyerek aldığını söylerim ama kanıtlayamam. :D

Bu ürün öğle saatlerinde 125 TL fiyattaydı. Ben bunu tercih ederdim.
memnunmusnuz bundan 125tlye değdi mi

Temmuz ayında 29 TL ye Amazon tr satıcısından almıştım. Güzel takım iş görüyor.

IMG_20220914_192738.jpg

Zamanında full takım olarak mevcuttu bizde. Cımbız ı da var . Şimdi bunlar kaldı geriye. 83 yaşında dedeye telefon tamirine gittim geçen hafta ilandaki Stanley i çıkardı geldi hepsi vardı.
IMG_20220914_192753.jpg

Bu takımda fena değildi. Uç çeşitliliği ve mıknatıslı ucu sayesinde çok işimizi gördü.

Bu arada uçları mıknatıslı değil bilginiz olsun.

Geri