SSD KULLANIM ÖMRÜ 0 YAZIYOR

What???
Sen bu SSD'ye ne yaptın ya?
34000 gün çalışmış SSD. Emin misin 3 yıl önce aldığına? 93 yaşında. O zamanlar daha Osmanlı yeni yeni yıkılmıştı.
113 tane bad sector var. İşi bitmiş zaten.
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum bu yüzden. 2 sene oldu olmadı bile daha. Denemek için laptop'a taktım ve laptop biraz çalıştıktan sonra kendini kapattı. Kesinlikle ssd arızalı gözüküyor.

Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum bu yüzden. 2 sene oldu olmadı bile daha. Denemek için laptop'a taktım ve laptop biraz çalıştıktan sonra kendini kapattı. Kesinlikle ssd arızalı gözüküyor.
113 tane bad sector gözüküyor. Bu değer hatalı gibi durmuyor. Çalışmaması normal.

evet, bana ders olmuş oldu bir bakıma diyelim. İşin kötü yanı dosyalarım vardı onlar gitti Onedrive ne kadarını kurtardıysa artık.
Şu an hiçbir şekilde erişim sağlayamıyor musunuz? Harici olarak bağlandığında dosyaları kurtarabilirsiniz belki.

SSD Mortingen Şıtrayze olmuş.

Markasından da anlaşılıyor zaten çok ahım şahım bir şey de değil. Benim 60GB'lık Kingston V300 SSD bile hala taş gibi mübarek. Yani bu yazdığım SSD kingston'un ürettiği kalitesiz olarak adlandırılan SSD'si gerisini siz düşünün. 6-7 sene oldu alalı. Bence o diski çöpe at adam akıllı bir şey al derim.

Şu an hiçbir şekilde erişim sağlayamıyor musunuz? Harici olarak bağlandığında dosyaları kurtarabilirsiniz belki.
Hayır, Harici olarak bağlasam bile, bios üzerinde gözüküyor fakat windows üzerinden gözükmüyor. Başka bir bilgisayara bakmayı denediğim zaman ise şuan sadece yanımda eski bir laptop var. Ona taktım fakat laptop biraz çalışıp kendini kapattı. İlk olarak içindeki windows eksik ya da bozulmuş olabileceğini düşündüğüm için format atmaya kalktım. O kısımda zaten diski biçimlendirdiğim için içerisindeki dosyalar uçtu zaten.

Geri