Neler Yeni

SSD KULLANIM ÖMRÜ 0 YAZIYOR

Mertdrmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Yusuf Durmaz
What???
Sen bu SSD'ye ne yaptın ya?
34000 gün çalışmış SSD. Emin misin 3 yıl önce aldığına? 93 yaşında. O zamanlar daha Osmanlı yeni yeni yıkılmıştı.
113 tane bad sector var. İşi bitmiş zaten.
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum bu yüzden. 2 sene oldu olmadı bile daha. Denemek için laptop'a taktım ve laptop biraz çalıştıktan sonra kendini kapattı. Kesinlikle ssd arızalı gözüküyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum bu yüzden. 2 sene oldu olmadı bile daha. Denemek için laptop'a taktım ve laptop biraz çalıştıktan sonra kendini kapattı. Kesinlikle ssd arızalı gözüküyor.
113 tane bad sector gözüküyor. Bu değer hatalı gibi durmuyor. Çalışmaması normal.

Mertdrmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Yusuf Durmaz
Muhtemelen SSD'de sorun var. Çalıştırılma sayısına göre işlem yapacak olursak 10 yıl kullanımda günde binlerce kez sistemi açıp kapatmanız gerekir. :D
İşin garip tarafı Sadece son zamanlarda sıkıntı çıkarması. Süregelen bir sorun neredeyse hiç olmamıştı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,033
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,033
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
evet, bana ders olmuş oldu bir bakıma diyelim. İşin kötü yanı dosyalarım vardı onlar gitti Onedrive ne kadarını kurtardıysa artık.
Şu an hiçbir şekilde erişim sağlayamıyor musunuz? Harici olarak bağlandığında dosyaları kurtarabilirsiniz belki.

Can...

80+ Platinum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,192
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
SSD Mortingen Şıtrayze olmuş.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Markasından da anlaşılıyor zaten çok ahım şahım bir şey de değil. Benim 60GB'lık Kingston V300 SSD bile hala taş gibi mübarek. Yani bu yazdığım SSD kingston'un ürettiği kalitesiz olarak adlandırılan SSD'si gerisini siz düşünün. 6-7 sene oldu alalı. Bence o diski çöpe at adam akıllı bir şey al derim.

Mertdrmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Yusuf Durmaz
Şu an hiçbir şekilde erişim sağlayamıyor musunuz? Harici olarak bağlandığında dosyaları kurtarabilirsiniz belki.
Hayır, Harici olarak bağlasam bile, bios üzerinde gözüküyor fakat windows üzerinden gözükmüyor. Başka bir bilgisayara bakmayı denediğim zaman ise şuan sadece yanımda eski bir laptop var. Ona taktım fakat laptop biraz çalışıp kendini kapattı. İlk olarak içindeki windows eksik ya da bozulmuş olabileceğini düşündüğüm için format atmaya kalktım. O kısımda zaten diski biçimlendirdiğim için içerisindeki dosyalar uçtu zaten.

Top Bottom