Kızın sevgilisi olmasına rağmen benimle birlikte oldu

Karakter aslında ben yokum.
Yazık cidden
Suç onda gelip umut vermicekti bana karşı ilgi duymicaktı belki dier kişiden daha çok ciddi olarak ben sevmişssem belki ben devam etmek istiyorsam Düzgünce söyleyebilirdi ilişkimizi bitiriorum benim sevgilim var ben zorla benle ol demiorum ona kendisi yine görüşeceğimizi söyledi. Giderken

Karakterli bir erkek sevgilisi olan bi kızla birlikte olmaz ne komik adamsın
Bende diorum ki zaten sevse beni kendinden uzaklatırıp devam etmezdi şimdi ben onu yanomda olmasını istiorum fakat o. Dier kişi ile birlikteyse.? Bende buna çıldırıorum

İnsanlar genelde başına gelmesini istemediği şeyleri başkasına yapmaz. Bugün bu arkadaş yerinde olmaya razı olursan yarın kızın sevgilisi yerinde olup boynuz yemeye de hazır olmalısın.
Valla onu ben yemem bu saatten sonra aşık olmayı bıraktım dostum bu gördüklerimden sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar genelde başına gelmesini istemediği şeyleri başkasına yapmaz. Bugün bu arkadaş yerinde olmaya razı olursan yarın kızın sevgilisi yerinde olup boynuz yemeye de hazır olmalısın.
Olan kendi sevgilisine oldu diyelim

Son düzenleme:
biz ne ara bu hale geldik millet korka korka çekine çekine birbiri ile mesafesini koruyarak ilişki kurardı şimdi ki hale bak çok degil bir 4-5 sene önce
1663415397317.png

@Mehmet Yılmaz Hocam foruma erkekler soruyor diye kategori açsanız nasıl olur ciddi manada soruyorum? o.O2

Konuya gelirsek kanka yani nasıl bir olay döngüsüne girmişsen artık bu kızdan olmaz bu arada seninle ciddi yapsa işi sen varken başkası ile senin yaşadığını yaşayacak muhtemelen öte yandan bence kızla hiç görüşme bir daha biliyorsun kadınların adalet kısmında sözü geçiyor bu beni taciz etti zorla öptü dese hop bir anda hapistesin Allah korusun o yüzden dikkat et bir daha böyle hata yapma böyle kızlara da kanma.

İkinizin de yaptığı büyük saygısızlık. Kız sevgilisi olduğu halde senle ilgileniyor, sen de kızın sevgilisi olduğunu bildiğinde halde devam ediyorsun.

İkinizin de yaptığı büyük saygısızlık. Kız sevgilisi olduğu halde senle ilgileniyor, sen de kızın sevgilisi olduğunu bildiğinde halde devam ediyorsun.
Napim bende hoşlanıprum ve zaman geçtikçe aşık oldum gibi oldu yani benimsedim artık sürekli yanımda olduğu için sarılıp sürekli öptüğü için

Napim bende hoşlanıprum ve zaman geçtikçe aşık oldum gibi oldu yani benimsedim artık sürekli yanımda olduğu için sarılıp sürekli öptüğü için
Bu aşk veya sevgiden ziyade alışkanlık. Hormonlar dizginlenmek için ihtiyacın olduğunu düşündürüyor. Ya başkasını bulacaksın ya da bir şekilde yoksunluğa alışacaksın yapacak bir şey yok. Diğer bağımlılıklardan farkı yok, bizzat yaşadığım için çok iyi anlıyorum.

Bu aşk veya sevgiden ziyade alışkanlık. Hormonlar dizginlenmek için ihtiyacın olduğunu düşündürüyor. Ya başkasını bulacaksın ya da bir şekilde yoksunluğa alışacaksın yapacak bir şey yok. Diğer bağımlılıklardan farkı yok, bizzat yaşadığım için çok iyi anlıyorum.
O kadar kişi işinden çok doğru knk haklısın.. başka birini bulurum büyük bi ihtimal eski sevgilisiniin yokluğunu benle doldurmak istedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,274
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri