Üst düzey modem önerisi

eray1907

80+
Reaksiyon skoru
0
Tp link n600 modemini kullanıyodum. Bozulmaya başladı ve heryerden çekmiyor. Her yerden çeken, hızlı internet sağlayan üst düzey kaliteli modem öneriniz nedir? Güçlendiricileride denedim ama bu seferde internet yavaşlıyor ve kopmalar oluyor. Bütçe 3500 4000 e kadar olabilir.

Bu markayı hiç duymamış önceden tp link archer 2800 e bakmıştım. Bu marka da iyi midir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu markayı hiç duymamış önceden tp link archer 2800 e bakmıştım. Bu marka da iyi midir?
Duymamıştım*

Piyasada en iyi markalardan birisi sürekli kendini güncel tutuyor kapsama alanı da geniş ama koyduğun yer çok önemli misal evin en uç odasında ise en sondaki odada hangi modem olursa olsun düşük çekecektir evin en merkezi orta noktasında yukarıda bir yerde olması gerekiyor modemlerin ben kuruluma gittiğim internet sistemlerinde evin orta yukarı kesimine koyuyorum

Piyasada en iyi markalardan birisi sürekli kendini güncel tutuyor kapsama alanı da geniş ama koyduğun yer çok önemli misal evin en uç odasında ise en sondaki odada hangi modem olursa olsun düşük çekecektir evin en merkezi orta noktasında yukarıda bir yerde olması gerekiyor modemlerin ben kuruluma gittiğim internet sistemlerinde evin orta yukarı kesimine koyuyorum
Evin ortasında masanın üstünde duruyor ilginiz için teşekürler

asus dsl*ax82u mode modemi önerebiirim wf 6 desteği 3 yıl garantili

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,501
Üyeler
200,692
Son üye
hamzakeremtemel

Geri