🔥İndirim Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (2 x 8 GB) DDR4 3.600MHz C18 - 1214 TL

Mr Sayar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
538
Eyvallah kral,aldım valla birtane. Silikonpower Rgb var.asus anakarta biraz uyumsuz sanırım değişmiş olayım.
1663604037928.png

Ülkemizde en ucuz 1500 TL ile Trendyolda QP bilişim satıyor. Nays ile alınırsa 1350 TL ancak bunlarla uğraşmayıp direkt almak isteyene Amazon Almanya satıyor. Görsellik arayanlara hitap eden bir rammiş. Ram Overclocklayanlar genelde beğenmiyormuş. 1 adet aldım bakalım gelince çipi ne çıkacak ne kadar overclock kaldıracak merak ediyorum.

@RevDeisDou hocam bu mu daha iyi yoksa Crucial Balistix 3200mhz cl16 OC hâli mi?Bu ram ne kadara kadar oc olur?

bu fiyata cl 18 normal değilmi

Ülkemizde en ucuz 1500 TL ile Trendyolda QP bilişim satıyor. Nays ile alınırsa 1350 TL ancak bunlarla uğraşmayıp direkt almak isteyene Amazon Almanya satıyor. Görsellik arayanlara hitap eden bir rammiş. Ram Overclocklayanlar genelde beğenmiyormuş. 1 adet aldım bakalım gelince çipi ne çıkacak ne kadar overclock kaldıracak merak ediyorum.

mesela 3600 mhz den biostan 4000e çekemiyor muyuz ? voltaj vs ellemicez diyelim.

b450m s2h v2 uyumlu mu? bu

Hayırlısı dedik aldık. Işıklı felan isteseydi aklımda bu ram vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı 1207 liraya düşmüş.

Ekler

• asldlşas.PNG
    asldlşas.PNG
    44.2 KB · Hit: 66
Son düzenleme:
Daha yeni 1000TL'ye corsair vengeance lpx aldım, iade etmeye değer mi sizce

Geri