Çözüldü✓ FIFA 22 oynamak için gamepad önerisi

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Bütçe
300
arkadaşlar benim bilgisayarımdan arkadaşım ile FIFA 22 oynayacagız 2 adet gamepad önerisi lazım. Ayrıca 1 pcye 2 gamepad takabilir miyiz ? (BÜTÇE MAX 300 TL İKİNCİ EL OLABİLİR FARKETMEZ)

arkadaşlar benim bilgisayarımdan arkadaşım ile FIFA 22 oynayacagız 2 adet gamepad önerisi lazım. Ayrıca 1 pcye 2 gamepad takabilir miyiz ? (BÜTÇE MAX 300 TL İKİNCİ EL OLABİLİR FARKETMEZ)
300tl gamepad mı var la

o fiyatta yakın sanırım https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-logitech-f310-kablolu-pc-fiyati,423861.html bunu öneriyorlardı.
2.El o istediğin fiyata bulunabilir
300tl gamepad mı var la
Kardeşim boş yapmak için yazma zaten çoğu öyle.Uçarsın demedi deme

Fifa için XInput destekli gamepad almakta fayda var. Aksi takdirde harici bir program kullanmak gerekiyor.
Yanlış anlamadıysam 2 gamepad için 300 TL bütçen var. Bu durumda ikinci elde Logitech F310 bakabilirsin, iyi takip edersen 150 TL'ye bulabilirsin.

Son düzenleme:
Fifa için XInput destekli gamepad almakta fayda var. Aksi takdirde harici bir program kullanmak gerekiyor.
Yanlış anlamadıysam 2 gamepad için 300 TL bütçen var. Bu durumda ikinci elde F310 bakabilirsin, iyi takip edersen 150 TL'ye bulabilirsin.
hocam xlnput destekli önerebilir misiniz ?

Yanlış anlamadıysam 2 gamepad için 300 TL bütçen var. Bu durumda ikinci elde F310 bakabilirsin, iyi takip edersen 150 TL'ye bulabilirsin.
hocam 1 tanesi için 300 tl bürçe

Hocam attığınız linkteki nasıldır onu almayı düşünüyorum
Hocam sanırım arkadaşım almıştı elime aldığımda fiyatına göre iyiydi.Benim beğendiğim yanı dualshock gibi olması ben ps ciyim birazda
beğenmediğim yanı r2 l2 si xbox kolu gibi küçük biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,784
Üyeler
187,572
Son üye
pascha9999
Geri