Pc acilmiyor bios sifirlanmiyor acil

HyAksi

80+
Reaksiyon skoru
52
Windows 11e gectim. Faceit anto cheati acmam icin biostan secure bootu acmam lazimdi. Actim simdi pc acilmiyor. Bios pilini cikardim bekledim felan sifirlanmiyor.

Clear cmos u dduzgun yapamiyorum sanirim. 4pin var 2 altta 2 ustte nasil biosu sifirlicam lutfen yardim.

Anakartim gigabyte b450m s2h
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardimmmm

Son düzenleme:
Hocam, BIOS pilini çıkartıp biraz bekleyince sıfırlanması lazım. Güç kaynağını kapatıyorsunuz ve fişten çekiyorsunuz değil mi?

Cmos`la yapmadıysan, Bios pilini çıkart, 2dk bekle tekrar tak. Bu sırada power kablosu da takılı olmasın.

Windows 11e gectim. Faceit anto cheati acmam icin biostan secure bootu acmam lazimdi. Actim simdi pc acilmiyor. Bios pilini cikardim bekledim felan sifirlanmiyor.

Clear cmos u dduzgun yapamiyorum sanirim. 4pin var 2 altta 2 ustte nasil biosu sifirlicam lutfen yardim.

Anakartim gigabyte b450m s2h
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardimmmm
Ekran kartını yazar mısın?

Kanka bu tarz seyleri denedigimo zaten belirttim olmuyor.

Msi armo rx580 4gb
RX 580'de vs de sorunlu UEFI GOP sürücüleri ile gelen modeller var. Sizinki de onlardan biri. VBIOS güncellemesi varsa yapın. Yok ise, EEPROM programmer ile BIOS'u baştan yazmanız lazım.

Kanka bu tarz seyleri denedigimo zaten belirttim olmuyor.
Görmemişim pardon. Bende de böyle benzer bir durum olmuştu. Depolama birimini çıkartığ, Bios pilini öyle çıkartmayı dene ya da başka depolama birimi takıp. Bende kafasına göre geçti, Olmuyorsa bir gece çıkar bios pilini ertesi sabah dene.

Geri