İphone 13 kamera odaklama sorunu

Reaksiyon skoru
10
Herkese merhaba , 1-2 ay oldu sıfır iphone 13 aldım kamerası gayet net ve güzel yere falanda düşürmedim fakat arka kameradan çekim yaparken mesafe 10 - 12 cm nin altına inince asla netlemiyor ve bulanık çekiyor araştırdım bazıları kronik diyor bunun için mesela ziraat mobil bankacılığa bile kimlik kartımı okutamamıştım farklı yolla giriş yapmıştım , buna bi çözüm varmıdır sizce ?

iphone 14 e geç bence onun kamerası baya iyi diyorlar
Çözüm yolu var mı diye sormuş. Telefon değiştirmeyi herkes akıl eder.

Apple yetkili servisiyle görüşmeniz gerekiyor zannımca.

apple yetkili servis ile görüşün valla 13 alcaktım insallah bendede böyle bir şey olmaz

Çözüm yolu var mı diye sormuş. Telefon değiştirmeyi herkes akıl eder.

Apple yetkili servisiyle görüşmeniz gerekiyor zannımca.
Bence de yetkili servis ile görüşmek en mantıklısı çünkü cihazda yeni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

apple yetkili servis ile görüşün valla 13 alcaktım insallah bendede böyle bir şey olmaz
Kutuyu satın aldıktan sonra açıp denediğim için daha önceden farkına varma şansım olmadı ama sen almadan örnek 13 standı olan mağazalarda dene istersen ya da çevrende kullanan varsa sorabilirsin . Telefon fiyat harici mükemmel ama şu netlik çok canımı sıktı takıntılı biriyim ve gerçekten kare kodu okutma vs baya önemli ve pratik

Apple yetkili sersivi ile görüşüp DOA raporu alın direk değişim yapsınlar.

Apple yetkili sersivi ile görüşüp DOA raporu alın direk değişim yapsınlar.
DOA raporu ilk 1 ay için diyor 8 Ağustos'da almıştım telefonu değişim olur mu ? Bence yazılımsal bir sıkıntı var çünkü 1x de bulanık çekiyor aynı mesefade 0.9x e çekiyorum normal netlemesini yapıyor

DOA raporu ilk 1 ay için diyor 8 Ağustos'da almıştım telefonu değişim olur mu ? Bence yazılımsal bir sıkıntı var çünkü 1x de bulanık çekiyor aynı mesefade 0.9x e çekiyorum normal netlemesini yapıyor
1.1x ve üzerinde sorun var mı ? Çünkü 1x Ana kamera, 0.9x Ultra geniş açı kamera.
Siz yine de DOA raporu isteyin veya direk değişim talep edin.

1.1x ve üzerinde sorun var mı ? Çünkü 1x Ana kamera, 0.9x Ultra geniş açı kamera.
Siz yine de DOA raporu isteyin veya direk değişim talep edin.
1x de 10-12 cm den daha yakın çekince fotoğrafta ki gibi bulanık çıkıyor, ama 12 cm üzeri gayet net ve sorunsuz bir çekim var . 0.9x de 1x de ki gibi çok yakından çekiyorum ve sorunsuz bir çekim var

Ekler

• IMG_8201.jpg
    IMG_8201.jpg
    1.2 MB · Hit: 672
  • IMG_8198.jpg
    IMG_8198.jpg
    1.3 MB · Hit: 676
  • IMG_8202 (1).PNG
    IMG_8202 (1).PNG
    3.8 MB · Hit: 756
1x de 10-12 cm den daha yakın çekince fotoğrafta ki gibi bulanık çıkıyor, ama 12 cm üzeri gayet net ve sorunsuz bir çekim var . 0.9x de 1x de ki gibi çok yakından çekiyorum ve sorunsuz bir çekim var
1.1x'de sorun var mı önemli olan bu.

telefonu ilk hangi ios sürümünde aldın bilmiyorum ancak ios16 sürümünde kamera sıkıntılı çalışıyormuş

telefonu ilk hangi ios sürümünde aldın bilmiyorum ancak ios16 sürümünde kamera sıkıntılı çalışıyormuş
O durum sadece İphone 14 pro serisinde veya direk 14 serisinde var. O da kameranın sallanması gibi bir durum. Bu durum ile alakası yok.

Bendede iphone 13 var aynısı sanırım bendede var ama problem olarak düşünmemiştim başka iphone 13 kullanan ve yakından net çeken var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1x de yakına girince odaklamıyor ama az yukardan tutup yakınlaştırınca sorun yok. Bi kaç yere baktım hepsi aynı diyen var. Ama bilemedim tabi iphone 13 düz olanı kullanıp bu problem olmayan var mı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,731
Üyeler
192,785
Son üye
cRaig
Geri