Neler Yeni

İphone 13 kamera odaklama sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
blackwolf1
Herkese merhaba , 1-2 ay oldu sıfır iphone 13 aldım kamerası gayet net ve güzel yere falanda düşürmedim fakat arka kameradan çekim yaparken mesafe 10 - 12 cm nin altına inince asla netlemiyor ve bulanık çekiyor araştırdım bazıları kronik diyor bunun için mesela ziraat mobil bankacılığa bile kimlik kartımı okutamamıştım farklı yolla giriş yapmıştım , buna bi çözüm varmıdır sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
blackwolf1
1.1x'de sorun var mı önemli olan bu.
Evet yakın mesafeden (10-12 cm altı) çekerken 1x ve üzeri tüm x lerde netleyemiyor ama telefonu uzaklaştırıp istediğim kadar zoomlasamda görüntü bozulması olmuyor ya da netlememe gibi bir sıkıntı yok
telefonu ilk hangi ios sürümünde aldın bilmiyorum ancak ios16 sürümünde kamera sıkıntılı çalışıyormuş
Telefonu aldığım sürüm 15.x küsüratını hatırlamıyorum 16 ya güncellediğimde de düzelmedi
Bendede iphone 13 var aynısı sanırım bendede var ama problem olarak düşünmemiştim başka iphone 13 kullanan ve yakından net çeken var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1x de yakına girince odaklamıyor ama az yukardan tutup yakınlaştırınca sorun yok. Bi kaç yere baktım hepsi aynı diyen var. Ama bilemedim tabi iphone 13 düz olanı kullanıp bu problem olmayan var mı?
Evet yakından odaklamıyor uzaklaştırıp zoomlayınca sorun yok. Ben de internette araştırdım herkes bu sorun var diyor ama teknik mi yazılımsal mı bilmiyorum. Mağaza stantlarında tek tek deneyerek anlaşılabilir galiba

Top Bottom