Sellier
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 939
Son düzenleme:
Nays uygulaması indiriyorsun, bu uygulama sana sanal kart açıyor, bu hesaba para atıp alışveriş yapıyorsun. Kampanyaları var, Trendyol`da bunlardan biri. Trendyol`da sanırım bir kerelik alışverişe 500Tl`ye kadar %10 indirim veriyor.hocam bu nays olayı ne biri anlatabilir mi? her üründe geçerli mi? kaç kere kullanılabiliyor? aydınlatan olursa sevinirim.
Ryzen 5 5500 için tak çalıştır mı yoksa bios güncellemesi lazım mı
5600 var bende tak çalıştır yaptım bios güncellemesine ihtiyaç duymadımRyzen 5 5500 için tak çalıştır mı yoksa bios güncellemesi lazım mı
Tak çalıştırRyzen 5 5500 için tak çalıştır mı yoksa bios güncellemesi lazım mı
Ryzen'in 2022 de çıkan islemcileri bios güncellemesi ne gerek duymuyor.(Ryzen 5 4500, 5 5500, 5 5600)Ryzen 5 5500 için tak çalıştır mı yoksa bios güncellemesi lazım mı
Trendyol dan 100 200 aşağısına alacağıma 400 fazla veririm daha iyi yerden alırımNaysla 1898tl e geliyor
ne alakaTrendyol dan 100 200 aşağısına alacağıma 400 fazla veririm daha iyi yerden alırım
Trendyol dan bişey alınmaz kardeşim benim az daha ver düzgün bir firmadan al sonradan basın ağrımasın alınmaz derken bu tür ürünler alınmaz çorap don falan alabilirsin veya ufak tefek elektronik bu tür pahalı şeyler alınmazne alaka
Yani, o kadar da zor değildirB450 s2hden buna geçmeyi çok istiyorum, işlemcim 5600x, hazır sistem aldım ama korkuyorum bir kabloyu falan yanlış takarım diye. Parçalar neyse de sök tak işi canımı sıkıyor Sadge