🔥İndirim MSI B550-A PRO NAYS ile 1898 TL

Trendyol dan bişey alınmaz kardeşim benim az daha ver düzgün bir firmadan al sonradan basın ağrımasın alınmaz derken bu tür ürünler alınmaz çorap don falan alabilirsin veya ufak tefek elektronik bu tür pahalı şeyler alınmaz
Klavye mouse işlemci oyun kodu aldım hiç sorun yaşamadım

Klavye mouse işlemci oyun kodu aldım hiç sorun yaşamadım
Üründe sıkıntı olursa görürüm umarım olmaz güle güle kullanın ordanda almamanı öneririm tek. Ben değilim forumda bir çok kişi önermez ufak tefek ekipmanlar falan alınır

Üründe sıkıntı olursa görürüm umarım olmaz güle güle kullanın ordanda almamanı öneririm tek. Ben değilim forumda bir çok kişi önermez ufak tefek ekipmanlar falan alınır
Platform sorun değil satıcı sorun en çok puan alan kişilerden alışveriş yapıyorum sorun yaşamadım 2.el psu alınmaz diyorlardı yarı fiyatına garantili aldım şuan sorun yaşamadım

Ben n11 den b450m s2h aldım usb portu çalışmıyordu iade ettim 1 günlük kart için kullanıcı hatası dediler 20 gündür garantiden cıkacak sonucu bekliyorum

Platform sorun değil satıcı sorun en çok puan alan kişilerden alışveriş yapıyorum sorun yaşamadım 2.el psu alınmaz diyorlardı yarı fiyatına garantili aldım şuan sorun yaşamadım
Satıcı garantiye almadı destek vermedi Trendyol a yazdım aradım hiç bir şekilde yardımcı olmadılar

Geri