Instagrama giremiyorum

daskuza

80+
Reaksiyon skoru
6
Instagram hikayelerini indiren bir uygulama kullanıyorum bugün bu uygulamaya giriş yaptım sonra uygulama hesabımdan çıkış yaptı defalarca denememe rağmen bir daha hesabıma girmedi sonra Instagram uygulamasına girip şifremi değiştirdim şifremi değiştirdikten sonra uygulama beni attı ve giriş yapmıyorum görseldeki hatayı veriyor
WhatsApp Image 2022-09-23 at 12.00.44.jpeg

Aynı hatayı Çarşamba gece 23.00 da almaya başladım. Bende bu tarz programlar kullanıyordum. Dün 23.00 da giriş yapmayı denedim ve girebildim. Yani hesabınız ban yemiş kısaca. Benim banım 24 saat sürdü. Sizin de öyle olur diye tahmin ediyorum. Not olarak programları sildim. Ama yine takipten çıkanları görmek için bir program arayışı içindeyim. Geri takip etmeyenleri Instagram gösterse de böyle şeyler ile uğraşmak zorunda kalmasak keşke.

Aynı hatayı Çarşamba gece 23.00 da almaya başladım. Bende bu tarz programlar kullanıyordum. Dün 23.00 da giriş yapmayı denedim ve girebildim. Yani hesabınız ban yemiş kısaca. Benim banım 24 saat sürdü. Sizin de öyle olur diye tahmin ediyorum. Not olarak programları sildim. Ama yine takipten çıkanları görmek için bir program arayışı içindeyim. Geri takip etmeyenleri Instagram gösterse de böyle şeyler ile uğraşmak zorunda kalmasak keşke.

Cevabınız için teşekkür ederim

İnstagram göstermiyor mu zaten ? Bana bildirim atıyor arada bir sen takip ediyorsun ama o takip etmiyor diye.

kusura bakmayın yazmayı unuttum şakşukacının dediği gibi oldu 1 gün sonra instagram hesabım düzeldi yani 1 günlük ban yemişim

Geri