Egemengnz2121
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 206
Merhaba Klavye alicam. G213 almayi düşünüyorum alınır mı güzel midir kaç yil götürür. Yazarsanız sevinirim öneri istemiyorum sadece bu klavye hakkında soruyorum
Anladim.Hyperx Alloy core nasilKronik sorunlu bir klavye, sakın bulaşma. Onun yerine o bütçelerde Razer Cynosa V2 öneririm, kendisi membran bir klavyedir. Ben de 4 aydır aktif olarak kullanmaktayım.
Rgb istiyorumBloody B640 a bak istersen.
Ondansa bunu öneririm bende kullanıyorum memnunum.Merhaba Klavye alicam. G213 almayi düşünüyorum alınır mı güzel midir kaç yil götürür. Yazarsanız sevinirim öneri istemiyorum sadece bu klavye hakkında soruyorum
ingilizce mi yoksa sonadan basım tuş olarak mı geliyor[/url]Ondansa bunu öneririm bende kullanıyorum memnunum.
HyperX Alloy MKW100 Mekanik Klavye Red Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Alloy MKW100 Mekanik Klavye Red Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
sıfır kapalı kutu muHocam bende var model yükseltmeyi düşünüyorum, dilersen sana satabilirim. (Uzun süredir kullanıyorum, su dökmüştüm ve servis yenisini gönderdi). Kronik bir durumla karşılaşmadım. Şans işi![]()
Yok hayır halen kullanıyorum.ingilizce mi yoksa sonadan basım tuş olarak mı geliyor[/url]
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sıfır kapalı kutu mu
Kronik sorunu nedir hocamKronik sorunlu bir klavye, sakın bulaşma. Onun yerine o bütçelerde Razer Cynosa V2 öneririm, kendisi membran bir klavyedir. Ben de 4 aydır aktif olarak kullanmaktayım.
İkinci el G513 Carbon bak derim o civarlara bulursun.Merhaba Klavye alicam. G213 almayi düşünüyorum alınır mı güzel midir kaç yil götürür. Yazarsanız sevinirim öneri istemiyorum sadece bu klavye hakkında soruyorum