tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,149
kafanız küçükse alın yoksa işkenceye dönüşür kullanmakdsasadsa
100 daha verip arctis 3 almak daha mantıklıBence o kulaklığa o kadar para vermek saçma, V2 X daha iyi olur. https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-gaming-kulaklik_u11125
Attığım kulaklıkla G432 arasında 141 TL fark var. Sizin attığınız kulaklıkla toplam 341 TL fark var?100 daha verip arctis 3 almak daha mantıklı
![]()
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatlarını Akakçe ile takip et! SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
300 lira fark var attığın linkte100 daha verip arctis 3 almak daha mantıklı
![]()
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatlarını Akakçe ile takip et! SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
komik olan ne onu çözemedim normaldede her yanlış anlaşılmada gülmüyorsundur inşallah .d beyazı daha pahalıymışAttığım kulaklıkla G432 arasında 141 TL fark var. Sizin attığınız kulaklıkla toplam 341 TL fark var?
Fiyat farkı anlamında güldüm.komik olan ne onu çözemedim normaldede her yanlış anlaşılmada gülmüyorsundur inşallah .d beyazı daha pahalıymış
geçen 999tl'ydi arctis 3 konusu duruyo indirimli fiyata zam gelmiş heralde.300 lira fark var attığın linkte
Artık bu kulaklıklar çok eskimedi mi? Hem de yakın fiyatına daha iyisi varken. Pek mantıklı bulmuyorum 2015'te çıkan bir kulaklığı almayı. O kadar kaliteli bir üründe değil.buda güzel daha uygun
Logitech G G332