Televizyon önerisi 55- 65 inch arası

akıllı box ile uğraşmamak için alıyorum zaten kaliteli bir şey , kullanacağım en fazla iphonedan ekran yayma, netflix + prime video , arada da belki pc bağlar takılırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LG'nin panelleri dünyadaki en iyi paneller diye geçiyodu bi ara ama uzun zamandır takip etmiyorum tv piyasasını o yüzden bilen birinden tecrübeli birinden bilgi alıp ona göre satın almak istiyorum.
En iyisi sony ama pahalı

Samsung LG veya Philips falan bakın bence. Kendim Samsung AU8000 kullanıyorum ve çok memnunum.

neyden ötürü ?

50 inch 55 inch 58 inch ? hangisi ? gerçi panel olarak aynıdır hepsi crysal uhd diyor.
Dünya devi Apple bile LG ile çalışıyor ki haklı da görüntü kalitesi çok iyi ve satış sonrası hizmetleri de aynı şekilde

Dünya devi Apple bile LG ile çalışıyor ki haklı da görüntü kalitesi çok iyi ve satış sonrası hizmetleri de aynı şekilde
LG nin iyi olduğuna hemfikiriz dostum. Toshiba ya neden rezalet söyleminde bulundun ? neye dayanarak neyi rezalet yani ? ben bunu soruyorum sana

Alınabilecek en iyi 3 marka belli zaten:
Samsung, LG ve Sony
Bunlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Bana sover misiniz bilmiyorum ama bi Grundig e de bak istersen

neyden ötürü ?

50 inch 55 inch 58 inch ? hangisi ? gerçi panel olarak aynıdır hepsi crysal uhd diyor.
Benimki 50 inç hocam.

Alınabilecek en iyi 3 marka belli zaten:
Samsung, LG ve Sony
Bunlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Bana sover misiniz bilmiyorum ama bi Grundig e de bak istersen
Grundig dediğimiz marka zamanın en iyilerinden sövmeyi geçtim. Geçmiş zamanda çöp dediğimiz regal bile tekrar piyasaya el atmak için yeni tvlerini piyasaya sürdü, regal bile bakabilirim ama gidip görmek kaydıyla tabii.

LG nanocell ile Philips ambilight modelleri hoşuma gidiyor ama

A101 e gelen Samsung var bir adet 58 inch ve 10499 TL miydi neydi. Crystal clear 4k diye geçen modellerden biri ama bitmiş. İndirimden Samsung crystal clear olanları kovalayacağım biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,843
Üyeler
184,060
Son üye
zaggmmt
Geri