Megan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,250
Amazondaki radioddity united kingdom satıcısı güvenilir midir sıkıntı çıkma ihtimali var mı?
Yorumları iyi yönde.Amazondaki radioddity united kingdom satıcısı güvenilir midir sıkıntı çıkma ihtimali var mı?
Bende de tam tersi amazon üzerinden aldığım için satıcıyı falan dert etmiyorum hiç.Amazon Sitesinde Satıcı amazon değilse benim için potansiyel dolandırıcıdır.
Klavye fiyatı normal sayılır ama vergi kargo çok ucuz görünüyor. Alırsam kredi kartıyla alırım. Ne gibi sıkıntı çıkar? Mesela yanlış ürün gelse ne olur iade edebilir miyim?Amazon Sitesinde Satıcı amazon değilse benim için potansiyel dolandırıcıdır.
Sanırım klavye yorumlarına bakmışsınız. Çünkü satıcı hakkında 2 yorum yapılmışYorumları iyi yönde.
Yanlış veya sorunlu ürün falan gelirse iade edebilir miyimSatıcıyla ilgili 2 değerlendirme var ikiside pozitif. Ayrıca amazon üzerinden aldığın için bir sorun olacağını sanmıyorum.
Bende de tam tersi amazon üzerinden aldığım için satıcıyı falan dert etmiyorum hiç.
Sorun olmaz iade kabul edilirKlavye fiyatı normal sayılır ama vergi kargo çok ucuz görünüyor. Alırsam kredi kartıyla alırım. Ne gibi sıkıntı çıkar? Mesela yanlış ürün gelse ne olur iade edebilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım klavye yorumlarına bakmışsınız. Çünkü satıcı hakkında 2 yorum yapılmış
Yanlış veya sorunlu ürün falan gelirse iade edebilir miyim
Evet benim attığımla aynıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08G4ZRMM8
al kanka bu ürünü bi sorun olursa iade edersin ama sorun olacağını sanmıyorum
Öncelikli teslimat 10 ekim standart teslimat 4-14 ekim arası boşuna verme benceAlıntıyı görüntüle
Satıcının adı burda farklı gözüküyor(aynı satıcı). Ve hangi kargoyu seçmem gerek boşuna 191tl kargoya vermek istemiyorum
Evet benim attığımla aynı![]()
Evet prime aldım ücretsizmişAlıntıyı görüntüleher üründe geçerli mi bilmiyorum. Baktığım bazı ürünlerde 35 40€ ücret ödenmesi gerektiğini görmüştüm
Öncelikli teslimat 10 ekim standart teslimat 4-14 ekim arası boşuna verme bence