Yeni anakart alacağım

Reaksiyon skoru
96
Anakart

Malum sene sonu zamları yaklaşıyor. TRT bandrol mevzusu da var. Biostar b650 mpe pro kullanıyorum ve linkteki ürünü düşünüyorum.
Ram konusunda bilgisi olan varsa mevcut RAM patroit viper venom 16*2 ddr5 6000
Destek sorunu yaşatır mı?

Mid tower eatx kasa mevcut bir de ek olarak bilgi bu

Ram sorun icin cevapliyim bilmen zor. Anakartinn desteklenen ramlerine bak orda varsa %100 destekler. Ama her ram modelini oraya koyamazlar goremessen korkma cnku patriot ramler hynix modul ve nerdeyse anakartlarin %90 inda calisir.

Bukadar guclu bi anakart neden istiyorsun diger parcalarini ve anakartta ozellikle istediign renk teknoloji gibi seyleri belirtirsen en iyi sekilde yardimci oluruz 👌🏿

Ram sorun icin cevapliyim bilmen zor. Anakartinn desteklenen ramlerine bak orda varsa %100 destekler. Ama her ram modelini oraya koyamazlar goremessen korkma cnku patriot ramler hynix modul ve nerdeyse anakartlarin %90 inda calisir.

Bukadar guclu bi anakart neden istiyorsun diger parcalarini ve anakartta ozellikle istediign renk teknoloji gibi seyleri belirtirsen en iyi sekilde yardimci oluruz 👌🏿
7500 f işlemci var 4070 Super ekran kartı var
Önce anakart ilerleyen zamanlarda da işlemci değiştirmek istiyorum. Özel bir talebim yok, iyi bir şey olsun istiyorum

Bu ürünü aldım hocam. Linkte paylaştığımda gözüm kaldı aslında ama hem vade fark taksit olayı hemde yeni nesil bir anakart olduğunu okudum ssd ve ram konusunda sorun yaşarım tereddütü oldu. Umarım bunda bir sorun yaşamam, ekstra bir masrafa gerek yok :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri