Android Bilgisayarımla telefon takas etmek

Telefon + 9k değer 10 ikna etmeye çalış 9 versede okey

telefon kaçaksa değmez çok uğraştırıyor kaçak telefon hele çayomi ise bende de var farklı TL ye geçtim çayomiden
telefon kaçak yurtdışı
telefonun sıfırı 7.5k+ 2. el olsa 6k üstüne 9k verse senin bilgisayarın değeri 15k olmuş oluyor ve bence mantıklı gibi geliyor kulağa.
telefon kaçak yurtdışı, yutdışı fiyatları 5-5,5 civarında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Telefon + 9k değer 10 ikna etmeye çalış 9 versede okey
ilk 7 verdi ben çok az dedim 9a çıktı

Xiaomi modeline yurt içi harici bulaşma son zamanlarda çok sorun çıkıyor saçma sapan dilersen Xiaomi forumuna bak bundan dolayı en mantıklısı cihazı normal satman
kasa 1 haftadır letgoda ilandaydı 4-5 kişi mesaj attı ama hepsi boş mesaj az önce bu adam mesaj attı değerlendirmek istedim

bende 10s var piyasa da 6k 3k ya aldım piyasası 8k ise telefonun en az 5k kaçakları kimi elinden çıkarmak için daha ucuza koyuyor

knk 14e ver direkt alırlar sarı sitede garantileri vs varsa
nisan 2022 de aldım daha yeni gibi kutu fatura garanti tam sarı siteye 15 diye attım bi kişi mesaj attı o da motorla takas ediyon mu dedi ehliyetim yok dedim :(

bende 10s var piyasa da 6k 3k ya aldım piyasası 8k ise telefonun en az 5k kaçakları kimi elinden çıkarmak için daha ucuza koyuyor
yurtiçi sıfırları 8,5 dan başlıyomuş yurtdışı fiyatına baktım en düşük 5 ten başlıyo

nisan 2022 de aldım daha yeni gibi kutu fatura garanti tam sarı siteye 15 diye attım bi kişi mesaj attı o da motorla takas ediyon mu dedi ehliyetim yok dedim :(
dostum bence takasa girme değmez ama 13e bile koysan hemen atlarlar o kadar acilse ama telefon için değmez bence

bana mantıksız geldi.
telefon kaçak yurtdışı

telefon kaçak yurtdışı, yutdışı fiyatları 5-5,5 civarında

ilk 7 verdi ben çok az dedim 9a çıktı
anında 2k çıkması bana pek inandırıcı gelmedi ben olsam bilgisayarımın satılmasını beklerdim.

dostum bence takasa girme değmez ama 13e bile koysan hemen atlarlar o kadar acilse ama telefon için değmez bence
o kadar aciliyeti yok aslında ama ciddi teklif gelmiyor bi bu adam geldi başka yok birde benim zaten 3.000₺ nakit param var ama bi türlü telefon almak nasip olmadı ya satmaktan vazgeçiyolar yada başkasına sattım diyolar

Geri