Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,388
Bence deadam 10 20 kuruş oynadığı için değil, 18.50 barajını geçtiği için konu açmış
Bence deadam 10 20 kuruş oynadığı için değil, 18.50 barajını geçtiği için konu açmış
Ya kardeşim ne barajı ya kime göre neye göre baraj ülke Afrika seviyesine gelmiş hala baraj diyosunuz. Kendinizi kandırmayı bırakın battık işte knks.adam 10 20 kuruş oynadığı için değil, 18.50 barajını geçtiği için konu açmış
hocam ben batmadık diye bir şey mi söyledim ne düşünüp yazsanıza yanıtlarınızı. 18.5 tl'nin dolar karşısında değer kaybetmesinin rekoru şu an. daha yükseğe çıkmadı adam bu yuzden konu acmış afrika ne alaka şu anYa kardeşim ne barajı ya kime göre neye göre baraj ülke Afrika seviyesine gelmiş hala baraj diyosunuz. Kendinizi kandırmayı bırakın battık işte knks.
uzay ajansı?? Erdoğan siyasal İslamcıdır ekonomiyi insan üzerinden döndüren bir adamdır ekonomist değil futbolcuduraynen yobazız uzay ajansı, elektrikli otomobil, insansız taarruz jetleri yobazlık, feminist lpg teröristlere özgürlük medeniyet oluyor aynen bas altı oka
Doların artacağını öngörememek için biraz az zeki olmak lazım. Cumhurbaşkanı kendisi doalrı 21 mi 23 lira mı böyle bir seviyelerde tutacağız dedi. 1 ocağa kadar belki 20 lira olur .hocam ben batmadık diye bir şey mi söyledim ne düşünüp yazsanıza yanıtlarınızı. 18.5 TL'nin dolar karşısında değer kaybetmesinin rekoru şu an. daha yükseğe çıkmadı adam bu yuzden konu acmış afrika ne alaka şu an
Teröristleri meclise sokan kimdi ?aynen yobazız uzay ajansı, elektrikli otomobil, insansız taarruz jetleri yobazlık, feminist lpg teröristlere özgürlük medeniyet oluyor aynen bas altı oka
her evden 1 oy diyen chpTeröristleri meclise sokan kimdi ?
tamam abimuzay ajansı?? Erdoğan siyasal İslamcıdır ekonomiyi insan üzerinden döndüren bir adamdır ekonomist değil futbolcudur
Öyle zaten verecek cevabın olmayınca kesersin sesiniher evden 1 oy diyen chp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam abim
hocam dediğim gibi düşünerek yazın ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Doların artacağını öngörememek için biraz az zeki olmak lazım. Cumhurbaşkanı kendisi doalrı 21 mi 23 lira mı böyle bir seviyelerde tutacağız dedi. 1 ocağa kadar belki 20 lira olur .
kesinlikleuzay ajansı?? Erdoğan siyasal İslamcıdır ekonomiyi insan üzerinden döndüren bir adamdır ekonomist değil futbolcudur
Hayır,Kim bu teröristlerle miting yaptı ?her evden 1 oy diyen chp