SteelSeries Apex Pro İkinci El Alınır mı?

Hocam bir de sohbetinizi özelden yapın isterseniz dostumuzun konusunun altını işgal etmeyelim. :)
haklısınız hocam merak ettim sadece
apex pro max 1500tl etcek bi klavye lcd ekran rgb omni switch bide steelseries logosu derken 3k'ya çıkıyor klavye

Hocam bir de sohbetinizi özelden yapın isterseniz dostumuzun konusunun altını işgal etmeyelim. :)
Hocam sohbet değil klavye almak isteyen çoğu kişi için attığım yorumlar faydalı olacaktır arkadaşa zaten önerilerimi yaptım kendisi geri dönüş yaptığı zaman gene öneriler yapabilirim.

apex pro max 1500tl etcek bi klavye lcd ekran rgb omni switch bide steelseries logosu derken 3k'ya çıkıyor klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklısınız hocam merak ettim sadece
Apex Pro 1500 TL dahi etmez tek özelliği omni switchleri o yüzden aslında ölü bir klavye tamamen gösteriş üstüne kurulu o paralara ondan kat ve kat daha iyi bir sürü klavye mevcut.

Hocam sohbet değil klavye almak isteyen çoğu kişi için attığım yorumlar faydalı olacaktır arkadaşa zaten önerilerimi yaptım kendisi geri dönüş yaptığı zaman gene öneriler yapabilirim.
Sizin bana detaylı yardımcı olduğunuz gibi umarım arkadaş Apex Pro'yu almak gibi hata yapmaz da sizde hem destek olursunuz hem de öneriler verirsiniz hocam.

Son düzenleme:
Peki memnun musun? İnceleyeceğim önerini
çok memnunum hızlı tepki rahatlık asusun rx swichleri çok tatlı yay seside yok bilek desteği desen ayrı bi rahatlık yazılımı sade ve güzel -sini görmedim 1.5 ayda

Apex Pro 1500 TL dahi etmez tek özelliği omni switchleri o yüzden aslında ölü bir klavye tamamen gösteriş üstüne kurulu o paralara ondan kat ve kat nitekim bir sürü klavye mevcut.

Sizin bana detaylı yardımcı olduğunuz gibi umarım arkadaş Apex Pro'yu almak gibi hata yapmaz da sizde hem destek olursunuz hem de öneriler verirsiniz hocam.
Evet apex almamaya karar verdim 😅 custom ve önerilen klavyeler daha makull

Evet apex almamaya karar verdim 😅 custom ve önerilen klavyeler daha makull
İstediğiniz bir layout varsa o konularda da yardımcı olurum %60 %65 %75 gibi gibi sanırım fps oyuncususunuz önerdiğim K61 Pro bence en iyi seçenek olacaktır Gateron Yellow switch ile almayı unutmayın.

İstediğiniz bir layout varsa o konularda da yardımcı olurum %60 %65 %75 gibi gibi sanırım fps oyuncususunuz önerdiğim K61 Pro bence en iyi seçenek olacaktır Gateron Yellow switch ile almayı unutmayın.
Vergi dahil 2000'i bile geçmeyecektir diye düşünüyorum.

fps ve moba oyuncusuyum elimde şuan g213 var alıştım ama upgarde vakti geldi benim için.. Eğer bildiğiniz farklı marka model varsa gamakay gibi fp onlarıda incelemek isterim! K87 modelide ilgimi çekti hiç fena durmuyor yaaaa

hocam büyük enter tuşlu var mı acabaa ? ona alışmam sıkıntı olacak diye düşünüyorum :(

Hocam maalesef direkt alışırsınız diye düşünüyorum
Başkan baktım da 2k ya yakın denk geliyor beğendiğim model bu da birazcık tuzlu mu nee?
Acaba kendimiz parça parça alıp toplayamaz mıyız? Mesela ben case buldum switch buldum birde puding keycaps. Ama sadece board kaldı ki oda bana göre en önemli mevzu. Bununla ilgili bilgin var mı?

Başkan baktım da 2k ya yakın denk geliyor beğendiğim model bu da birazcık tuzlu mu nee?
Acaba kendimiz parça parça alıp toplayamaz mıyız? Mesela ben case buldum switch buldum birde puding keycaps. Ama sadece board kaldı ki oda bana göre en önemli mevzu. Bununla ilgili bilgin var mı?
Board derken? Almanız gereken şeyler DIY kit (klavyenin kasası), switchler ve keycapsler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,638
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri