haklısınız hocam merak ettim sadeceHocam bir de sohbetinizi özelden yapın isterseniz dostumuzun konusunun altını işgal etmeyelim.
apex pro max 1500tl etcek bi klavye lcd ekran rgb omni switch bide steelseries logosu derken 3k'ya çıkıyor klavye
haklısınız hocam merak ettim sadeceHocam bir de sohbetinizi özelden yapın isterseniz dostumuzun konusunun altını işgal etmeyelim.
Hocam sohbet değil klavye almak isteyen çoğu kişi için attığım yorumlar faydalı olacaktır arkadaşa zaten önerilerimi yaptım kendisi geri dönüş yaptığı zaman gene öneriler yapabilirim.Hocam bir de sohbetinizi özelden yapın isterseniz dostumuzun konusunun altını işgal etmeyelim.
Apex Pro 1500 TL dahi etmez tek özelliği omni switchleri o yüzden aslında ölü bir klavye tamamen gösteriş üstüne kurulu o paralara ondan kat ve kat daha iyi bir sürü klavye mevcut.apex pro max 1500tl etcek bi klavye lcd ekran rgb omni switch bide steelseries logosu derken 3k'ya çıkıyor klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklısınız hocam merak ettim sadece
Sizin bana detaylı yardımcı olduğunuz gibi umarım arkadaş Apex Pro'yu almak gibi hata yapmaz da sizde hem destek olursunuz hem de öneriler verirsiniz hocam.Hocam sohbet değil klavye almak isteyen çoğu kişi için attığım yorumlar faydalı olacaktır arkadaşa zaten önerilerimi yaptım kendisi geri dönüş yaptığı zaman gene öneriler yapabilirim.
çok memnunum hızlı tepki rahatlık asusun rx swichleri çok tatlı yay seside yok bilek desteği desen ayrı bi rahatlık yazılımı sade ve güzel -sini görmedim 1.5 aydaPeki memnun musun? İnceleyeceğim önerini
Evet apex almamaya karar verdim custom ve önerilen klavyeler daha makullApex Pro 1500 TL dahi etmez tek özelliği omni switchleri o yüzden aslında ölü bir klavye tamamen gösteriş üstüne kurulu o paralara ondan kat ve kat nitekim bir sürü klavye mevcut.
Sizin bana detaylı yardımcı olduğunuz gibi umarım arkadaş Apex Pro'yu almak gibi hata yapmaz da sizde hem destek olursunuz hem de öneriler verirsiniz hocam.
İstediğiniz bir layout varsa o konularda da yardımcı olurum %60 %65 %75 gibi gibi sanırım fps oyuncususunuz önerdiğim K61 Pro bence en iyi seçenek olacaktır Gateron Yellow switch ile almayı unutmayın.Evet apex almamaya karar verdim custom ve önerilen klavyeler daha makull
İstediğiniz bir layout varsa o konularda da yardımcı olurum %60 %65 %75 gibi gibi sanırım fps oyuncususunuz önerdiğim K61 Pro bence en iyi seçenek olacaktır Gateron Yellow switch ile almayı unutmayın.
fps ve moba oyuncusuyum elimde şuan g213 var alıştım ama upgarde vakti geldi benim için.. Eğer bildiğiniz farklı marka model varsa gamakay gibi fp onlarıda incelemek isterim! K87 modelide ilgimi çekti hiç fena durmuyor yaaaaİstediğiniz bir layout varsa o konularda da yardımcı olurum %60 %65 %75 gibi gibi sanırım fps oyuncususunuz önerdiğim K61 Pro bence en iyi seçenek olacaktır Gateron Yellow switch ile almayı unutmayın.
Vergi dahil 2000'i bile geçmeyecektir diye düşünüyorum.GamaKay K61 Pro 60% Mechanical Keyboard
Gamakay K61 pro is a 60 percent gasket-mount mechanical keyboard with an RGB light effect and acrylic case. Support auto recognition of the Mac and Windows system.gamakay.com
hocam büyük enter tuşlu var mı acabaa ? ona alışmam sıkıntı olacak diye düşünüyorumİstediğiniz bir layout varsa o konularda da yardımcı olurum %60 %65 %75 gibi gibi sanırım fps oyuncususunuz önerdiğim K61 Pro bence en iyi seçenek olacaktır Gateron Yellow switch ile almayı unutmayın.
Vergi dahil 2000'i bile geçmeyecektir diye düşünüyorum.GamaKay K61 Pro 60% Mechanical Keyboard
Gamakay K61 pro is a 60 percent gasket-mount mechanical keyboard with an RGB light effect and acrylic case. Support auto recognition of the Mac and Windows system.gamakay.com
Hocam maalesef direkt alışırsınız diye düşünüyorumhocam büyük enter tuşlu var mı acabaa ? ona alışmam sıkıntı olacak diye düşünüyorum
Başkan baktım da 2k ya yakın denk geliyor beğendiğim model bu da birazcık tuzlu mu nee?Hocam maalesef direkt alışırsınız diye düşünüyorum
Board derken? Almanız gereken şeyler DIY kit (klavyenin kasası), switchler ve keycapsler.Başkan baktım da 2k ya yakın denk geliyor beğendiğim model bu da birazcık tuzlu mu nee?
Acaba kendimiz parça parça alıp toplayamaz mıyız? Mesela ben case buldum switch buldum birde puding keycaps. Ama sadece board kaldı ki oda bana göre en önemli mevzu. Bununla ilgili bilgin var mı?
Klavye kasası ile beraber mi geliyor klavye içerisindeki anakart gibimsi olan kart? Öyle ise daha uyguna çözülüyorBoard derken? Almanız gereken şeyler DIY kit (klavyenin kasası), switchler ve keycapsler.
Hocam DIY kit butcrniz çok aşarKlavye kasası ile beraber mi geliyor klavye içerisindeki anakart gibimsi olan kart? Öyle ise daha uyguna çözülüyor