Neler Yeni

SteelSeries Apex Pro İkinci El Alınır mı?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hocam bir de sohbetinizi özelden yapın isterseniz dostumuzun konusunun altını işgal etmeyelim. :)
haklısınız hocam merak ettim sadece
apex pro max 1500tl etcek bi klavye lcd ekran rgb omni switch bide steelseries logosu derken 3k'ya çıkıyor klavye

federalper

80+ Silver
Hocam bir de sohbetinizi özelden yapın isterseniz dostumuzun konusunun altını işgal etmeyelim. :)
Hocam sohbet değil klavye almak isteyen çoğu kişi için attığım yorumlar faydalı olacaktır arkadaşa zaten önerilerimi yaptım kendisi geri dönüş yaptığı zaman gene öneriler yapabilirim.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
apex pro max 1500tl etcek bi klavye lcd ekran rgb omni switch bide steelseries logosu derken 3k'ya çıkıyor klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısınız hocam merak ettim sadece
Apex Pro 1500 TL dahi etmez tek özelliği omni switchleri o yüzden aslında ölü bir klavye tamamen gösteriş üstüne kurulu o paralara ondan kat ve kat daha iyi bir sürü klavye mevcut.

Hocam sohbet değil klavye almak isteyen çoğu kişi için attığım yorumlar faydalı olacaktır arkadaşa zaten önerilerimi yaptım kendisi geri dönüş yaptığı zaman gene öneriler yapabilirim.
Sizin bana detaylı yardımcı olduğunuz gibi umarım arkadaş Apex Pro'yu almak gibi hata yapmaz da sizde hem destek olursunuz hem de öneriler verirsiniz hocam.

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,846
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Peki memnun musun? İnceleyeceğim önerini
çok memnunum hızlı tepki rahatlık asusun rx swichleri çok tatlı yay seside yok bilek desteği desen ayrı bi rahatlık yazılımı sade ve güzel -sini görmedim 1.5 ayda

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Apex Pro 1500 TL dahi etmez tek özelliği omni switchleri o yüzden aslında ölü bir klavye tamamen gösteriş üstüne kurulu o paralara ondan kat ve kat nitekim bir sürü klavye mevcut.

Sizin bana detaylı yardımcı olduğunuz gibi umarım arkadaş Apex Pro'yu almak gibi hata yapmaz da sizde hem destek olursunuz hem de öneriler verirsiniz hocam.
Evet apex almamaya karar verdim 😅 custom ve önerilen klavyeler daha makull

federalper

80+ Silver
Evet apex almamaya karar verdim 😅 custom ve önerilen klavyeler daha makull
İstediğiniz bir layout varsa o konularda da yardımcı olurum %60 %65 %75 gibi gibi sanırım fps oyuncususunuz önerdiğim K61 Pro bence en iyi seçenek olacaktır Gateron Yellow switch ile almayı unutmayın.

İstediğiniz bir layout varsa o konularda da yardımcı olurum %60 %65 %75 gibi gibi sanırım fps oyuncususunuz önerdiğim K61 Pro bence en iyi seçenek olacaktır Gateron Yellow switch ile almayı unutmayın.
Vergi dahil 2000'i bile geçmeyecektir diye düşünüyorum.

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih

fps ve moba oyuncusuyum elimde şuan g213 var alıştım ama upgarde vakti geldi benim için.. Eğer bildiğiniz farklı marka model varsa gamakay gibi fp onlarıda incelemek isterim! K87 modelide ilgimi çekti hiç fena durmuyor yaaaa

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih

hocam büyük enter tuşlu var mı acabaa ? ona alışmam sıkıntı olacak diye düşünüyorum :(

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Hocam maalesef direkt alışırsınız diye düşünüyorum
Başkan baktım da 2k ya yakın denk geliyor beğendiğim model bu da birazcık tuzlu mu nee?
Acaba kendimiz parça parça alıp toplayamaz mıyız? Mesela ben case buldum switch buldum birde puding keycaps. Ama sadece board kaldı ki oda bana göre en önemli mevzu. Bununla ilgili bilgin var mı?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Başkan baktım da 2k ya yakın denk geliyor beğendiğim model bu da birazcık tuzlu mu nee?
Acaba kendimiz parça parça alıp toplayamaz mıyız? Mesela ben case buldum switch buldum birde puding keycaps. Ama sadece board kaldı ki oda bana göre en önemli mevzu. Bununla ilgili bilgin var mı?
Board derken? Almanız gereken şeyler DIY kit (klavyenin kasası), switchler ve keycapsler.

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Board derken? Almanız gereken şeyler DIY kit (klavyenin kasası), switchler ve keycapsler.
Klavye kasası ile beraber mi geliyor klavye içerisindeki anakart gibimsi olan kart? Öyle ise daha uyguna çözülüyor :)

Top Bottom