2000-4000 TL arası laptop önerir misiniz?

Reaksiyon skoru
8
Abilerim ve kardeşlerim üniversite için laptopa ihtiyacım var, 2000-4000 TL fiyat etiketleri arasında laptop önerilerinizi beklerim. Fiyat performans ürünleri önerirseniz benim için daha iyi olabilir

*Oyun olarak MTA oynuyorum her sistemde çalışacak bir oyun o yüzden pek problem değil*

Bu lapopla AAA oyunların çoğunu 720p low ayarlarda rahat oynarsınız.

Abdullah abinin tanıttığı "hp 15-db1001nt" model gibi fiyat performans ürünler var mı bildiğiniz efendim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah abinin tanıttığı "hp 15-db1001nt" model gibi fiyat performans ürünler var mı bildiğiniz efendim?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürü o üründen çok daha iyi ve o ürün fp değil.

Bu ürü o üründen çok daha iyi ve o ürün fp değil.

Anladım, kusuruma bakmayın pekii 2000-3500 arası ideal ve güzel bir laptop önerme ihtimaliniz var mı? bütçe üst seviyeye çıkabilir ama elimden geldiğince minimum tutmaya çalışıyorum kullanacağım uygulamalar da microsoft office ve dediğim gibi mta

Anladım, kusuruma bakmayın pekii 2000-3500 arası ideal ve güzel bir laptop önerme ihtimaliniz var mı? bütçe üst seviyeye çıkabilir ama elimden geldiğince minimum tutmaya çalışıyorum kullanacağım uygulamalar da microsoft office ve dediğim gibi mta
Bu fiyatın altındakiler fiyatlarını haketmiyor önermem.

Geri