Robin Buckley
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Bende başvurdum bakalım
Ortalama bir ay diyorlar umarım uzun sürmezBende başvurdum bakalım
Hangi hesaptan yaptığımı hatırlasam denemen için kodları atardım cyberpunk neon ve zombi kelimelerini kullandığımı hatırlıyorum sadece en beğendiklerimi attım istersen diğerlerinide atabilirimOhh bune
Şu an hangileri en iyi botlardan?Hangi hesaptan yaptığımı hatırlasam denemen için kodları atardım cyberpunk neon ve zombi kelimelerini kullandığımı hatırlıyorum sadece en beğendiklerimi attım istersen diğerlerinide atabilirim
Mid journey ve dall-e diğerleri bunların yanında biraz sönük kalıyor mobil içinde wombo dreamŞu an hangileri en iyi botlardan?
Aklıma sözcük gelmez..İsimlerinde kullandığım kodlar yazıyormuş mid journey botuyla yapmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mid journey ve dall-e diğerleri bunların yanında biraz sönük kalıyor mobil içinde wombo dream
Mid journey sitesinde popüler eserleri sergiliyor görsel üstüne basarsanız seçeneklerden hangi kelimeler kullanılarak oluşturulduğu yazıyor çoğu kişi ordan copy paste yapıyor zaten hoşunuza giden bir görüntüde ana kelimeleri değiştirerek güzel şeyler yapabilirsinizAklıma sözcük gelmez..
Mid journey botundan bahsediyorsunuz hocam herkese ücretsiz 20 deneme hakkı sunuyor daha fazla şey yapabilmek için yeni hesap açtım gerçekten çok güzel şeyler var
Saniyenin videosundaki şu çizimler mes
Mid journey botundan bahsediyorsunuz hocam herkese ücretsiz 20 deneme hakkı sunuyor daha fazla şey yapabilmek için yeni hesap açtım gerçekten çok güzel şeyler var
Saniyenin videosundaki şu çizimler mesela
çok fazla varmış çoğunu ben de ilk defa gördüm.Bunların hepsinde sistem midjourney gibi mi ilerliyor ? Yani bir miktar deneme hakkı verip sonrasında satın alman mı gerekiyor ?Benim bildiklerim dall-e dall-e mini dicso diffusion wombo dream uygulaması ve mid journey botu
Barış abinin videosunda şöyle bir tablo buldum baya alternatif varmış
Alıntıyı görüntüle
Tamamen aynı kelimeler kullanılarak oluşturulan çizimler arasındaki fark şu şekilde
Alıntıyı görüntüle
wombo dream denedim ama ya yetersiz kalıyor ya da ben tam olarak anlatamıyorum istediğim çizimiİsimlerinde kullandığım kodlar yazıyormuş mid journey botuyla yapmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mid journey ve dall-e diğerleri bunların yanında biraz sönük kalıyor mobil içinde wombo dream