Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,015
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok var hala alın bakın çok üzülürsünüz böyle gelmez i3 10105f olsaydı bişey demezdim ama 12100f var koşun
i3 12 olsaymıs o da alınabilirmis aslında o da tam aradığım sistem ama i3 10 olunca ram mhz falan her sey cok fps düsürüyorİ3 10.nesil 1660ti oc sistwm 8k idi itopya mağazalarına özel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abi şu konuyu açan adama ayrı bi rozet verilmeli yürüyemiyor adam yürüyemiyor @Kürşat Kütükçü
yeni alan var mi 5 dk içinde stok yok sanırım
sipariş bolumunde yazıyor bak bakalım nasıl seçmişsinarkadaşlar ben hızlı almak için montaja bakmadan direkt aldım sıkıntı olur mu?
ben de öyle müsteri hizmetlerine sordum ekran kartı haric montaj yapılacak dendi banaarkadaşlar ben hızlı almak için montaja bakmadan direkt aldım sıkıntı olur mu?
nerde yazıyor siparislerimdeyim suan göremedim amasipariş bolumunde yazıyor bak bakalım nasıl seçmişsin
Arar söylersin dersin ben montajlı veya demonte istiyorum diye. Değişir oarkadaşlar ben hızlı almak için montaja bakmadan direkt aldım sıkıntı olur mu?
500 dolara bu sistemi satan bir yer gösterebilir misin? Ki! var veya yok, reel durumdan bahsediyorum. Türkiye de hangi tarihte bir asgari ücret ile bir sistem alınabildi ki. Bunun hepimiz farkındayız. Ben şuan ki durumu göre iyi olduğunu belirttim o kadar. Acıtasyon yapıp kendimizi demorelize etmenin bi faydası yok.500 dolar sistem yani avrupada asgari ücret alan bir kişinin 1/3 asgari ücreti bence abartmak lazım.
La bişey olmaz montajlıdir Zaten rahat ol aldıysan bekle çayını içnerde yazıyor siparislerimdeyim suan göremedim ama