Mercedes E 200 hakkında yardım

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
869
Beyler mercedes E200 almayı düşünüyorum 1994 1995 model olanlardan. Ama lpg yakıt bilgisini tam bulamadım kullanan bilen birisi var mı ? Veya Bmw 3.20i filan da düşünüyorum. Ama yakıtları lpg olarak bilmiyorum bir forumda 2012 de 10 12 litre lpg yaptığı yazılmış şehir içi 100 kmde ama ne kadar doğru bilemedim

Bütçeniz nedir? Audi A4 96 model tercih edebilirsiniz belki.

Beyler mercedes E200 almayı düşünüyorum 1994 1995 model olanlardan. Ama lpg yakıt bilgisini tam bulamadım kullanan bilen birisi var mı ? Veya Bmw 3.20i filan da düşünüyorum. Ama yakıtları lpg olarak bilmiyorum bir forumda 2012 de 10 12 litre lpg yaptığı yazılmış şehir içi 100 kmde ama ne kadar doğru bilemedim
benim fikrime göre e200 alın bmw ye hiç bulaşmayın sanayide tanıdığınız var ise onlara sormak en matıklısı olur

Son düzenleme:
Valla araştırmalarıma göre temizini bulursan mercedesin en az arıza veren arabası deniyor her yerde hatta bu yüzden zamanında mercedes fazla parça satamadığından iflas ediyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Butçe max 200 250 arası
Şehir fark eder mi?

Honda veya toyota alabilirsiniz saglam araclardir

Son düzenleme:
Şehir fark eder mi?
Eder
Bana kalırsa bu paraya alacağın mercedes alacağın bmw , audiden daha iyi
W124 mu bakıyorsun ?
Kırmızı mumya motorlar ( 186 hp olanlar ölümsüz motorlardır) Tabi kompressor motor onlar
Otomatik alacaksan mutlaka şanzımana baktır

Eder
W124 mu bakıyorsun ?
Kırmızı mumya motorlar ( 186 hp olanlar ölümsüz motorlardır) Tabi kompressor motor onlar
Otomatik almam hocam w124 en iyi ve en sağlam olanlarmış 2 çeşiti var 136 ve 100 küsür beygir olanları

Eder
W124 mu bakıyorsun ?
Senin dediğin komprasör ön farları çift yuvarlak olanlar o değil onun bi eskisi 94 95 olanlar

Otomatik almam hocam w124 en iyi ve en sağlam olanlarmış 2 çeşiti var 136 ve 100 küsür beygir olanları

Senin dediğin komprasör ön farları çift yuvarlak olanlar o değil onun bi eskisi 94 95 olanlar
Biliyorum o motorlar w210 kasada çıkıyor
100 hp olan motorlar hakkında sorunları olduğunu duydum şahit oldum. Lpg de varsa iyice sıkıntı çıkartıyorlar
136 ps olan m111 motorlar lpg ile uyumlu sorunsuz mumya motorludur.
Yakın paralara 202 c200 kompressorlar var. Onlara da bir bakın derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,942
Üyeler
188,184
Son üye
Yege
Geri