rx 6700 xt gta 5 video memory sorunu

allpha

80+
Reaksiyon skoru
4
merhaba arkadaşlar yeni bir pc aldım ekran kartı rx 6700 xt 12gb gta 5 indirdim ve oyuna girdiğimde video memory 8gb olarak görünüyor bundan daha kötüsü oyunu full ayarla fullscreen şeklinde açarsam 20fps veriyor gpu kullanımı %20lerde gösteriyor. fullscreenden çıkardığımda ise çerçevesiz modda 75fps sabit veriyor gpu kullanımı %65 oluyor. Oyunu sildim tekrar yükledim hala aynı çözemedim. Diğer oyunlarda bir sıkıntı ile karşılaşmadım yardımcı olursanız sevinirim

Gta da vsnc kapatıp pencereli ekranda bakabilir misin?

Düşünüyorum sorun ne olabilir diye de 130 fps alırken pek mantığa uygun cevaplar çıkmıyor ortaya

Düşünüyorum sorun ne olabilir diye de 130 fps alırken pek mantığa uygun cevaplar çıkmıyor ortaya
ekran kartı testlerinde gördüğüm 12 gb şeklinde gösteriyordu şuanlık bir sorun teşkil etmiyor ama neden böyle diye merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah Allah.. Driver güncel mi peki?
evet herşeyi güncelledim

Başka oyunlarda memory kaç olarak görünüyor bakabildiniz mi?

Başka oyunlarda memory kaç olarak görünüyor bakabildiniz mi?
yok sistemi daha yeni aldım cs valorant rocket league gta 5 yükledim başka video memory gösteren oyun varmı bilmiyorum

bildiğiniz varsa söylerseniz indireyim birde ondan bakayım

yok sistemi daha yeni aldım cs valorant rocket league gta 5 yükledim başka video memory gösteren oyun varmı bilmiyorum

bildiğiniz varsa söylerseniz indireyim birde ondan bakayım
Windows arama çubuğuna DxDiag yazıp Ekran kısmına gelip Cihaz kısmını ss atabilir misiniz?

Windows arama çubuğuna DxDiag yazıp Ekran kısmına gelip Cihaz kısmını ss atabilir misiniz?

Ekran Alıntısı.PNG

Dostum bu kısımda bir problem görünmüyor. Vallahi bir bilgim yok. Umarım çözersin geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,314
Üyeler
190,728
Son üye
Kayhan Muhammed
Geri