Rampage Drop Plus(Eksa E900 Pro) alınır?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,214
Bütçe
1000

gözüme baya tuttu bu fiyata çıkarılabilir mikrofonlu 50mm sürücülü daha güzel bir kulaklık bulamadım kullananlar yazabilir mi @ArdaM

bütçem 1000 tl civarı

Ses kalitesi olarak Drop Plus ama malzeme kalitesi vs... Diyorsan BlacSharkv2x

gözüme baya tuttu bu fiyata çıkarılabilir mikrofonlu 50mm sürücülü daha güzel bir kulaklık bulamadım kullananlar yazabilir mi @ArdaM

bütçem 1000 TL civarı
Ben 700e g335 satıyorum sıfır istersen bakabilirsin ilana.

Ses kalitesi olarak Drop Plus ama malzeme kalitesi vs... Diyorsan BlacSharkv2x
ne? blackshark v2x malzeme kalitesi berbat incecik demirle korunuyor kablosu kötü. drop plus o kadar sağlam ki duvara bile fırlatsan kırılmaz

bütçem 1000 TL civarı
drop plus alınabilir rampage dandik falan ama yaptığındada harbi yapıyor

Son düzenleme:

bütçem 1000 TL civarı
+130 tl ile matıklısı bu

+130 TL ile matıklısı bu
muadili fury x'te alınabilir ben hayber iks alırdım

ne? blackshark v2x malzeme kalitesi berbat incecik 2 demirle korunuyor kablosuda kötü. drop plus o kadar sağlam ki duvara bile fırlatsan kırılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle drop plus alınabilir rampage dandik falan ama yaptığındada harbi yapıyor
Tamam dostum, anlıyorum.

Tamam dostum, anlıyorum.
kullandınızmı hocam?
IMG20220829094321.jpg

800 TL verilmez Drop Plus'a 150 TL daha farkla cloud 2 al ben ikisini de deneyimledim Drop Plus'u kullanmıyorum şuan boşta duruyor cloud 2 kullanıyorum ses ve malzeme kalitesi olarak ortada bariz fark var öyle seste cloud 2 ile kafa kafaya diyenler de olmuştu benim deneyimlerim sonucunda uzaktan yakından alakası yok bariz cloud 2 üstün ve 150 TL farka değer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,560
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri