Fanları çevir daha iyi olur böyle içeri hava çekiyor.
Fanlar dururken foto atar misin
Fanları çevir daha iyi olur böyle içeri hava çekiyor.
Fanlar dururken foto atar misin
furmark atıp, sonra değiştireyim farkı yazarım. şimdi kahvaltıya kaçıyorum ekleme yapacağım.İçeri doğru şuan ters çevir. İstersen böyle kaç derece bak sonra çevir bakalım fark ne kadar olacak
Furmark gpu + CPU burner kullan gpu sıcaklığı da fark eder muhtemelenfurmark atıp, sonra değiştireyim farkı yazarım. şimdi kahvaltıya kaçıyorum ekleme yapacağım.
Kasa : https://www.vizyonbilgisayar.com/pr...ferno-rgb-650w-80bronz-siyah-tempcam-atx-kasaSinerjideki stok bitince alamayan olmuştu sanırım. Alanlar görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
![]()
Deep Cool LE500 Marrs 240 MM LED İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Deep Cool LE500 Marrs 240 MM LED İşlemci Sıvı Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Uyuyor diye biliyorum.Kasa : https://www.vizyonbilgisayar.com/pr...ferno-rgb-650w-80bronz-siyah-tempcam-atx-kasa
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600
uyumlu olur mu ?
sadece mavi renkmi yanıyor ışıklarıSinerjideki stok bitince alamayan olmuştu sanırım. Alanlar görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
![]()
Deep Cool LE500 Marrs 240 MM LED İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Deep Cool LE500 Marrs 240 MM LED İşlemci Sıvı Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evetsadece mavi renkmi yanıyor ışıkları
teşekkür ederim.Uyuyor diye biliyorum.
Alsam mı acaba
Kasaya olmuyor diğer türlü. Borular yeterince esnek değil ve vida tutturmaya çalışırken boru çok bükülüyorİçeri doğru şuan ters çevir. İstersen böyle kaç derece bak sonra çevir bakalım fark ne kadar olacak
Sadece fanları çevireceksin.Kasaya olmuyor diğer türlü. Borular yeterince esnek değil ve vida tutturmaya çalışırken boru çok bükülüyor
Ha fanları çıkartıp diğer tarafa takacağımSadece fanları çevireceksin.